Párizsban egy rendőr agyonlőt egy fiut,aki látta a teljes videót mi a vèlemènye?
Kb A dzsordzs flojd eset újratöltve.
Jöhet egy muslim lives matter.
Ha engem megállít egy rendőr, befogom a pofám és azt teszem amit mond. Pedig ez Magyarország és nem Texas vagy Alabama, ahol simán pofán lő a rendőr.
"Èn is utálom a rendőröket"
Én alapvetően nem utálom a rendőröket, csak azokat akik azért mentek rendőrnek hogy kiskirályt játszhassanak..
De hogy a kérdésre is válaszoljak:
A kérdésben említett történetben, szerintem jogosan jártak el a rendőrök.
Nem egy "fiút" lőtt agyon, hanem egy homoki néger algériai bűnözőt aki 17 éves létére nem először került a rendőrség látómezejébe.
Érdekes, normális emberek még sosem haltak bele közúti ellenőrzésbe, valamiért mindig csak azok akik megpróbáltak meglépni a rendőri intézkedés elől.
Azt is tegyük hozzá, agyonlőnek egy algériai bűnözőt, erre a többi algériai bűnöző "tüntetés" címszóval tör, zúz, rombol, autókat gyújt fel, üzleteket rabol ki.
Be sem kellett volna őket engedni Európába.
Amúgy nézzük logikusan. Algériaiak, pont olyanok mint nálunk a cigányok.
Itthon is mi megy?
Mindenféle kivont, lopott, kölcsönkapott kocsival, vezetői engedély és forgalmi nélkül randalíroznak a városban, szándékosan veszélyeztetve a többi közlekedő életét. Aztán amikor megtörténik a baj, akkor szétrebbennek mint a madarak, és soha nem találják meg őket.
Itt gondolom ugyanez volt, vagánykodtak a homoki cigányok a Mercedessel, aztán gondolták jól lelépnek a rendőrök elől, majd felszívódnak. Szerencsére nem így lett.
Én bírom ilyenkor a média erősen torzító munkáját.
Jelen esetet nézve is:
A rendőr kivégezte, gyilkos, megölte a "kisfiút" aki még csak gyerek volt. Az megint más kérdés, hogy részemről aki volán mögé ül és mások életével játszik az nem gyerek. Aki pedig rendőri intézkedés elől menekül az bűnöző.
1. A gyereknek nem kellett volna a rendőröknek ellenszegülni és elhajtani. Egyáltalán szabad volt autót vezetnie? És persze szabálytalankodnia sem kellett volna vezetés közben.
2. Nem tudom mi játszódott le a rendőr fejében, de kötve hiszem, hogy szándékosan meg akarta volna ölni. Annyira csak nem bolond, hogy ne tudná ez rá nézve milyen következményekkel jár. Még az is gáz a rendőrnek ha csak megsebesül az illető és nem bizonyítható a jogos fegyverhasználat.
A rendőr állítása szerint "a lába elé célzott, mert meg akarta állítani, de „megbotlott”, emiatt lőtt végül a mellkasára." Nekem ez hihető.
Ha meg akarják állítani - mert elhajtva veszélyt jelent másokra - akkor kilövik az autó kerekét és/vagy sokkolót, paprikaspray használnak.
3. Franciáknál a szabályos rendőri eljárás része a töltött, kibiztosított fegyverrel az ügyfél irányába célozni? Ha ez szabályos, akkor érzésem szerint ez a szabály több kárt okoz mint hasznot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!