Rozika10 kérdése:
Mi lehet a következménye?
Figyelt kérdés
Szval az van hogy elmentünk kukoricát szedni és rajta kaptak minket ott hagytunk mindent de később láttak hazafelé sétálni egy zsákkal a kezemben.
Amiről állitólag kép is készült!És feljelentéssel fenyegetnek,de az a zsák üres volt!!!
Segitsetek!!!
2010. okt. 10. 21:42
1/12 anonim válasza:
semmi. nincs bizonyíték. a kép nem ér semmit. de ez olyan cigányszokás
2/12 anonim válasza:
hehe tipikus mutyi :) "szedni" igaz a másét szeded, de azt úgy hívják hogy lopás! :D
3/12 A kérdező kommentje:
hát ha az állatoknak nincsmit enni
venni meg nem tudok!!sajna
ez van!!!
2010. okt. 10. 22:04
4/12 anonim válasza:
Remélem elkapnak, és megbüntetnek. Legközelebb majd a piacra vagy a boltba mész kukoricáért, és nem más földjére, lopni.
5/12 anonim válasza:
Üres zsákkal sétálni szabad. De ha az én kukoricámat LOPTAD volna, én nem jelentelek fel.Ott a helyszínen eltöröm a kezedet, mindkettőt. Nem járnál LOPNI, mert törött kézzel nehéz úgy.
6/12 A kérdező kommentje:
de nem loptuk el mert ott maradt!!!!
2010. okt. 10. 22:12
7/12 anonim válasza:
Jogilag lopásnak számít, akkor nem számítana annak, ha nem érnek tetten, hanem csak simán meggondolod magad és azét hagyod ott. Ha már tetten értek és azért hagyod ott, a cselekmény befejezett lopásnak minősül.
8/12 anonim válasza:
Ilyenkor már tök mindegy, hogy a zsák üres volt-e. A cselekményt elkövetted.
9/12 A kérdező kommentje:
következmény????
2010. okt. 11. 08:54
10/12 A kérdező kommentje:
ja és nem értek tetten amikor szedtük hanem csak később este!!!sétáltam hazafelé!!!!és akkor volt a kezembe egy zsák!
2010. okt. 11. 08:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!