Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Rendben volt-e, hogy a rendőrö...

Vietnámi Veterán kérdése:

Rendben volt-e, hogy a rendőrök könnygázzal fújták telibe a fiatalokat?

Figyelt kérdés
Értem én, hogy törvényt szeghettek, de biztos, hogy nem volt rendőri túlkapás? Persze megértem, hogy egyesek elfogultak lesznek, de azért tartsuk meg a méltóságunkat.

2023. máj. 19. 23:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
63%

Kérdező!

A tömegoszlatásnak van egy szabálya a Rtv. - ben.

A kényszerítő eszközök bevetésének meg egy sorrendje, amit szintén felsorol a rendőrségi törvény.

Az alkalmazó rendőrnek kell mérlegelnie, hogy adott helyzetben milyen eszközt használ, és van az az opció, hogy rosszul méri a fel a helyzetet...

Ilyenkor van a fegyelmi eljárás, hogy ezt kiderítse...

(Elég sok rendőrt képviseltem már bírósági eljárásban rendőrségi szakszervezeti jogászként....)

Ha a rendőr hibázott, hidd el, felelősségre vonják..... .....csak ez már nem publikus a közvéleménynek.

2023. máj. 20. 06:57
 12/16 anonim ***** válasza:
11%
Gyurcsány szemmagasságban lövetett 2006-ban.
2023. máj. 20. 07:00
 13/16 anonim ***** válasza:
78%

Akik itt Gyurcsány itt emlegetik.

A Fidesznek 13 éve volt, hogy felelősségre vonja.

13 éve 2/3-dal.

A koronavirus járvány óta rendeleti kormányzás van, vagyis nem kell az országgyűlést összehívni egy törvény megalkotására.

Szóval, az, hogy Gyurcsány még mindig ott van, ahol au csak és kizárólag a fidesz hibája.

Egyébként meg 13 évnyi kétharmad után Gyurcsányozni olyan, mintha a 13 éve elvett feleséged exférjét okolnád, mert te képtelen vagy rendesen megdugni.

2023. máj. 20. 07:16
 14/16 anonim ***** válasza:
84%

A tömegoszlatáshoz ebben a helyzetben a könnygáz volt a legkíméletesebb megoldás. Rosszabbul nézett volna ki az, ha rendőrök simán csak testi kényszerrel (passzív ellenállás megtörésére is jelentős fájdalmat okozó elvezető fogásokkal) raktak volna arrébb diákokat.

Az meg a Kamelitából jött politikai döntés volt, hogy oszlasson a rendőrség…

2023. máj. 21. 10:57
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha a "diàk" tör-zúz, rendőrökre támad, akkor rendben van.
2023. jún. 13. 08:47
 16/16 anonim ***** válasza:

Ha valaki rád támad, kérdező, te is lefújnád!

És még rendőrnek sem kell lenned hozzá!

2023. jún. 13. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!