Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Az mar gaz ha felismernek a...

Az mar gaz ha felismernek a rendorok Pesten az utcan?

Figyelt kérdés
Multkor igazoltattak is
2023. ápr. 28. 20:13
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
elotte meg rajuk ijesztettem, bamultam a stukkeruket, es ugy mozdutitottam a kezemet messzirol mintha kivennem a tokbol
2023. ápr. 28. 20:18
 2/11 A kérdező kommentje:
egyszerűen nem csipem oket
2023. ápr. 28. 20:18
 3/11 anonim ***** válasza:
77%
mi bajod velük?
2023. ápr. 28. 20:38
 4/11 DK-s ***** válasza:
0%

Én fiatalabb koromban ilyennel szívattam őket:

[link]

Óránként hívták rám a zsarukat a járókelők, mert azzal szórakoztam hogy előkaptam a zsebemből, megpörgettem mint a western-filmekben, majd visszaraktam a zsebembe. Ólomnehezék van a markolattár helyén, prímán lehet pörgetni.

Aztán felnőttem. XD

2023. ápr. 28. 21:09
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Hálisten levike! Gyere a keleti pályaudvar fele, ott fogok rád várni
2023. ápr. 29. 03:55
 6/11 A kérdező kommentje:
meg akar dugni biztos úr?
2023. ápr. 29. 13:28
 7/11 A kérdező kommentje:
némelyiknek elég nagy az arca, főleg a fiatalabbaknak, és akkor még ott van az egyenruha, fegyverről már ne is beszéljük, egyáltalán minek nekik? használjak itt Magyarországon? (szó szerint amire való)
2023. ápr. 29. 13:32
 8/11 A kérdező kommentje:
rendőrpicsákról ne is beszéljünk ....... ez a hatóság? b*szarok
2023. ápr. 29. 13:33
 9/11 anonim ***** válasza:
DK-s, lefogadom, hogy az usába nem szórakoztál volna ilyennel.
2023. ápr. 29. 16:23
 10/11 DK-s ***** válasza:

#10-nek:

Megh'lyültél? XD

Még itthon is csak az első igazoltatás után esett le, hogy ez végződhetett volna durvább intézkedéssel is!

Vasúti pályaudvar, ketten beszélgettünk sétálás közben, miközben szórakoztam az öngyújtóval. Egyszer csak jobbról és balról beelőzött minket két civil-ruhás rendőr, elénk álltak az igazolványukat mutatva, és elkezdték a sablon igazoltatást. A farzsebembe nyúltam a tárcámért, amikor a szemem sarkából észrevettem a tőlem jobbra-hátra lévő egyenruhás rendőrt, aki csípőre tett jobb kezét a kicsatolt pisztoly-táskán pihentette. Balra kaptam a fejem, ott is egy a haverom mögött, ugyanebben a testtartásban.

Kérdezte az egyik civil-ruhás hogy szúró-vágóeszköz vagy lőfegyver van -e nálunk, én mondtam hogy egy pisztoly-utánzatú öngyújtó. Elkérte, majd visszaadta, és elköszöntek. Ekkor jöttem rá, hogy ezzel prímán lehet xopatni őket! XD

2023. ápr. 29. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!