Az mar gaz ha felismernek a rendorok Pesten az utcan?
Én fiatalabb koromban ilyennel szívattam őket:
Óránként hívták rám a zsarukat a járókelők, mert azzal szórakoztam hogy előkaptam a zsebemből, megpörgettem mint a western-filmekben, majd visszaraktam a zsebembe. Ólomnehezék van a markolattár helyén, prímán lehet pörgetni.
Aztán felnőttem. XD
#10-nek:
Megh'lyültél? XD
Még itthon is csak az első igazoltatás után esett le, hogy ez végződhetett volna durvább intézkedéssel is!
Vasúti pályaudvar, ketten beszélgettünk sétálás közben, miközben szórakoztam az öngyújtóval. Egyszer csak jobbról és balról beelőzött minket két civil-ruhás rendőr, elénk álltak az igazolványukat mutatva, és elkezdték a sablon igazoltatást. A farzsebembe nyúltam a tárcámért, amikor a szemem sarkából észrevettem a tőlem jobbra-hátra lévő egyenruhás rendőrt, aki csípőre tett jobb kezét a kicsatolt pisztoly-táskán pihentette. Balra kaptam a fejem, ott is egy a haverom mögött, ugyanebben a testtartásban.
Kérdezte az egyik civil-ruhás hogy szúró-vágóeszköz vagy lőfegyver van -e nálunk, én mondtam hogy egy pisztoly-utánzatú öngyújtó. Elkérte, majd visszaadta, és elköszöntek. Ekkor jöttem rá, hogy ezzel prímán lehet xopatni őket! XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!