Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek felismernének?

Mendy98 kérdése:

Szerintetek felismernének?

Figyelt kérdés

Volt egy másik fiókom, amit töröltem, ugyanis modellként kezdek egyre híresebb lenni és a fiók nevem a valódi keresztenevem és a születési évszámom volt.

Sajnos túl őszinte, meg teljesen viccből írt de nagyon gáz dolgokat is írtam már válaszként és féltem, h felismernek és valami bajom, vagy botrány lesz belőle.

Ezen az új fiókon már nem saját névvel vagyok regisztrálva.

Szerintetek jól tettem, h inkb töröltem az előző fiókom? Tényleg felismerhető lettem volna csak az alapján a 2 információ alapján?

2023. ápr. 14. 00:03
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Most miért leplezed le ezt a fiókodat is? :D
2023. ápr. 14. 00:06
 2/8 anonim ***** válasza:
81%
Szia, én pl. megint felismertelek :DDD
2023. ápr. 14. 00:09
 3/8 anonim ***** válasza:
69%
A megérzéseim azt súgják, hogy itt az ideje egy harmadik fiók regisztrálásának.
2023. ápr. 14. 00:11
 4/8 A kérdező kommentje:

Kérlek titeket, őszintén és komolyan válaszoljatok, hiszen ebből a kérdésből már tényleg nem tudnátok megmondani ki vagyok.

Vagy ha igen, akkor várom a leleplezést.

2023. ápr. 14. 00:26
 5/8 anonim ***** válasza:
84%
Teljesen kizárt.
2023. ápr. 14. 00:27
 6/8 anonim ***** válasza:
82%
Te nagyon tévedsz, ha azt hiszed, hogy híres vagy. Modellek jönnek-mennek, gyorsan kiöregednek, és a kutya nem szokott rájuk emlékezni egy nagyos kevés kiugró alak kivételével.
2023. ápr. 14. 00:39
 7/8 anonim ***** válasza:
75%
Miért nem állítottad be simán, hogy ne látszódjon a neved ha kérdezel meg válaszolsz?
2023. ápr. 14. 15:42
 8/8 anonim ***** válasza:
83%
Én pl ügyvédként vagyok fenn az oldalon, de maradok anonim, mivel szolgáltam a TESZ-nél és ezt az ügyfeleim se tudják, csak azt, hogy rendőr voltam. Sőt azt se tudják, hogy itt fent vagyok. Ezért csak onnan lehet felismerni a válaszaimat, hogy odaírom, hogy -"egy ügyvéd" vagy "egy jogász"
2023. ápr. 19. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!