Na halljuk a sztorit mester! Milyen összefüggésekre jött rá? Milyen konklúziót sikerült levonni?
2023. márc. 24. 23:03
23/27 anonim válasza:
Hát akkor mostantól dugás közben többször meg fogom kérdezni a nyögdécselő barátnőmet hogy szivem ugye nem erőszakollak meg éppen. Nyugodtan szólj ha úgy érzed és abbahagyom.
2023. márc. 25. 22:32
24/27 anonim válasza:
Ez hülyeség. Ha ő nem akarja, akkor szól neked hogy elég.
Attól hogy a konszenzusos szex atmehet erőszakolasba még nem jelenti azt hogy neked dugás közben többször is meg kell kerdezned. Lehet pont azért hagyja abba mert azt akarja hogy keményen meghágd te meg b#ziskodsz.
2023. márc. 26. 11:25
25/27 anonim válasza:
A nedvesedés:
Ez a test önvédelmi reakciója, akkor is ha a nő nem akarja.
A nemi erőszakot nem mindig úgy kell elképzelni, hogy az áldozat ordibál meg rúgkapál. Van olyan is, hogy a félelem miatt sokkot kap és csak arra vár, hogy legyen már vége.
Velem ez történt, mikor a volt férjem megerőszakolt, és sajnos nedvesedtem, pedig undorodtam tőle, az aktus végén hánytam is.
2023. márc. 26. 21:59
26/27 anonim válasza:
Sajnos az utolsónak van igaza! Tök szárazon senkit sem lehet megerőszakolni! Az olyan lenne mint egy fakérkes valamibe dugdosná a farkát! Az kinek jó? Olyan is lehet hogy a test tudat alatt sajnos érzékeli a behatást és nedvesedik! Pedig tudatosan meg undorodik meg a belét hányná ki! Hülye pl: Mint férfiaknál pl strandon feláll egy csajra de nem akarod mert gáz! De tudat alatt mégis megtörténik...A test ilyen mint az agy! Van mikor átver mert reagál valamire, ha akarod ha nem!
2023. ápr. 27. 12:16
27/27 anonim válasza:
"Ügyész, rendőr, nőjogi aktivista hivatkozik arra hogy ha a nő aktus közben nemet mond akkor az aktus folytatása nemi erőszaknak minősül." Meglepő mi? Ha a nő nemet mond, de te erővel megdugod , akkor erőszak. Ki hitte volna hogy kel a csaj beleegyezése mi?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!