Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Hol őrzik Magyarország legvesz...

Hol őrzik Magyarország legveszelyesebb bunozoit ? Milyen az élet egy fegyhazban ?

Figyelt kérdés
Fegyhazban is dolgoznak ? Ott mivel töltik az időt?
2023. márc. 21. 19:07
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Enis többet keresek mint az irodista kollégáim .

Pont pár napja kérdeztem rá a hr es nőre mennyit kapnak 450 e bruttó az alapja de ő nem kap mást.

Én meg 408 nettó vittem haza 1 tulmuszakkal és minden fele bónuszal együtt.(muszakpotlek jelenléti bónusz stb)

Azt hiszitek ez jó pénz de mégis nálunk folyamatos a lazadozas hogy keveset kapunk 😀😀 pedig valjuk be szakma nélküli munkára 400 e felett hazavinni adokedvezmenyek nélkül szerintem jó

2023. márc. 22. 18:40
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

A fizetés miatt mindenhol lázadoznak.

Sose lehet eleget fizetni a dolgozóknak :D

2023. márc. 22. 18:44
 13/20 A kérdező kommentje:

De hiába keresk 400 felett nem gyűlik csak stagnál a pénz ha nem sporolok .

500 e vagy 600 e is kevés lenne igazából saját lakásra jó kocsira kéne 1 milliós fizu a mai világban

2023. márc. 22. 18:51
 14/20 anonim ***** válasza:

Azért jó dolog félre tenni, én több mint 1 hete vagyok munkanélkül...

Am. én már 300-ból is el lennék... :/

2023. márc. 22. 18:58
 15/20 A kérdező kommentje:

14# merrefelé laksz? itt nálunk annyi meló van mint a fene .

Mindenhol hirdetnek hogy munkaerohianyuk van .igaz 250 400 nettó között változó a fizu helyenként. De akik alfoldrol jönnek vagy határon túlról azok szállást is kapnak

2023. márc. 22. 19:30
 16/20 anonim ***** válasza:

Pont az Alföldön lakom.

Itt 200 nettó az átlag fizu :/

2023. márc. 22. 20:37
 17/20 A kérdező kommentje:

16 # és ez a multi cegeknel műszakban?

Akor ti szó szerint minimálbért kaptok.

Itt a szakmunkas minimumot megadja betanitott melosnak mint alap fizu és erre jön a többi .

Alfoldon ennyi a fizu és árak gondolom ugyan olyanok mint nálunk akor az brutális.

Én ingatlan árakat szoktam nézni feletek pár millióért már lehet kapni valamit ott.lekoltoznek de akor meg munkám kéne itthagyni .szóval se így se úgy nem jó

2023. márc. 22. 21:29
 18/20 anonim ***** válasza:

Nekem saját házam van, de alig van munka, nem biztos, hogy megtudok élni itt a jövőben.

Igen, az árak itt is az egekben vannak.

Nah, meg a légkör sem a legjobb itt.

2023. márc. 22. 21:53
 19/20 A kérdező kommentje:

18# itt házhoz vagy lakáshoz normális környékén nem jutsz 18 20 millió egy tomblakas min es ez nem Pest.

Az a baj akinek sok pénze van lakást vessz befektetesnek és kiadja ez nyomja fel az árakat.

Ha az lenne hogy 4 5 millió lenne egy lakás szerintem már elheto lenne .

Persze a légkör itt se jó szerintem Magyarországon az sehol nem jó.

2023. márc. 22. 22:07
 20/20 A kérdező kommentje:

Amúgy így belegondolva az a fő baj hogy egyedül akarok hazat venni .

Ha lenne egy asszonyom aki még 300 e keres én meg viszem a 400 e az már 700 annyiból már ki lehet gazdálkodni sokmindent de egyedül nem .

Az a baj minden erre a 2 keresetes családra van kitalalva

2023. márc. 22. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!