Hol őrzik Magyarország legveszelyesebb bunozoit ? Milyen az élet egy fegyhazban ?
Ott is dolgoznak. A legveszélyesebb bűnözőknek a cellájukba adják be a munkadarabot, nem ők mennek el az üzembe.
A legveszélyesebb bűnözőket szerintem nem egy helyen őrzik. Nagy valószínűséggel Szegeden és Budapesten meg talán máshol is vannak tényleges életfogytiglanra ítéltek - ez ma a legsúlyosabb kiszabható büntetés. Náluk ki van zárva a feltételes szabadlábra helyezés, vagyis (ha meg nem szöknek, vagy súlyos betegek nem lesznek), már csak lábbal előre (vagyis halottként) fogják elhagyni a fegyházat.
A szegedi Csillagban.
Ebbe a börtönben ül Magda Marinko, az oktogoni mészáros és a szegedi zaklató is.
De a tényleges eletfogytosok a többi elitelthez képest szinte luxusban vannak?
Gondolom külön kis zarkat kapnak arra ertettek ahol ezt olvastam .
Gondolom nem lehet elletfogytos a többivel bezarni mert mivel motiválód hogy ne oljon meg bent is valakit? O mar nem veszíthet tobbet
Nem mondanám, hogy luxusban élnek... most gondolj bele, el vagy zárva a társadalomtól, nincs esélyed arra, hogy kigyere valaha is.
Am. pl. a szegedi Csillagban az életfogytosoknak külön részlege van a börtönnek. Tepsis részlegnek is hívják.
Nincsenek ablakok oldalt csak fent a tetőn.
És nem lehetnek egyben más rabokkal.
Most gondolj bele, hogy össze zárnak egy szegedi zaklatót Magda Marinkóval...
7# ezzek a koztorvenyesek talán rosszabbak mint a pszihopata gyilkosok az eletfogytosoknal nem ?
Azért úgy más ülni hogy tudod onnan nem jössz ki .
170 e nettó kap egy börtönör ? Akor ez is olyan mint a vasút vagy posta 0 lóvé
Pedig azt hittem fegyveres szervek jobban kapnak ?
Vagy az csak a rendőrök és a katonak ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!