Mennyire veszik komolyan a határvadász fizikai alkalmasságit?
Elég genyle vagyok :D szeretnék ezen változtatni. Viszont érdekel hogy mennyire veszik komolyan a fizikai alkalmasságit. Nő vagyok, 176 centi és 55 kg, 20 éves (ha ez számít)
Bejuthatok esetleg a határvadászokhoz?
Olyan válaszok érdekelnek akik látták és tapasztalatból beszélnek.
Oké, ügyesen kimásoltad a toborzólapról, akkor most mondom mi mit jelent:
A 12 óra az 16 óra.
a határ jogellenes átlépésének megakadályozása = ha létrát látsz, ne állj alá. Ha már alatta vagy, vedd el és dobd át magyar mélységbe
konfliktushelyzet ill. tömeges migráció kezelése, szükséges intézkedések megtétele = ha növekvő árnyékot látsz magad körül, ugorj arrébb, mert azonosítatlan repülő tárgy lesz az (és nem földönkívüli).
Ha ugyanez éjszaka van, akkor nem fogsz látni semmit, de jó a füled és ki tudod zárni a multinacionális hangszórót + az ordibáló migránsokat, akik legszívesebben kinyírnának, ha a túloldalon lennél, akkor van egy kis esélyed, hogy sérülés nélkül megúszd.
Bár egy ideje már a páncélos hilluxok és a két rendőr mögött ez már sima ügy. Neked ha így vesszük tényleg semmi dolgod, mert a két rendőr fog helyetted dolgozni.
De ha mégis akkora stressz érne az ibh-n("harctéri sokk"-nak hívják), légyszi előbb szólj a két rendőrnek, rádiózz és csak utána kapj pánikrohamot, meg instant szuicid görcsöt.
#13 amúgy igen xD de ha meglátnák hogy nézek ki, szerintem visszafordulnának 😂
Nem ijesztett meg 😅
Szóval, komolyan veszik a fizikai alkalmasságit?
Nem veszik komolyan.
Menj. Sok sikert. Aztán le ne szerelj az első éjszakás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!