Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mennyire veszik komolyan a...

Mennyire veszik komolyan a határvadász fizikai alkalmasságit?

Figyelt kérdés

Elég genyle vagyok :D szeretnék ezen változtatni. Viszont érdekel hogy mennyire veszik komolyan a fizikai alkalmasságit. Nő vagyok, 176 centi és 55 kg, 20 éves (ha ez számít)

Bejuthatok esetleg a határvadászokhoz?

Olyan válaszok érdekelnek akik látták és tapasztalatból beszélnek.

2023. márc. 1. 16:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Mutass magadról képet cicaus.
2023. márc. 1. 20:41
 12/16 anonim ***** válasza:
62%

Oké, ügyesen kimásoltad a toborzólapról, akkor most mondom mi mit jelent:

A 12 óra az 16 óra.

a határ jogellenes átlépésének megakadályozása = ha létrát látsz, ne állj alá. Ha már alatta vagy, vedd el és dobd át magyar mélységbe

konfliktushelyzet ill. tömeges migráció kezelése, szükséges intézkedések megtétele = ha növekvő árnyékot látsz magad körül, ugorj arrébb, mert azonosítatlan repülő tárgy lesz az (és nem földönkívüli).

Ha ugyanez éjszaka van, akkor nem fogsz látni semmit, de jó a füled és ki tudod zárni a multinacionális hangszórót + az ordibáló migránsokat, akik legszívesebben kinyírnának, ha a túloldalon lennél, akkor van egy kis esélyed, hogy sérülés nélkül megúszd.

Bár egy ideje már a páncélos hilluxok és a két rendőr mögött ez már sima ügy. Neked ha így vesszük tényleg semmi dolgod, mert a két rendőr fog helyetted dolgozni.

De ha mégis akkora stressz érne az ibh-n("harctéri sokk"-nak hívják), légyszi előbb szólj a két rendőrnek, rádiózz és csak utána kapj pánikrohamot, meg instant szuicid görcsöt.

2023. márc. 1. 20:54
 13/16 anonim ***** válasza:
69%
Ennel a kerdesnel mar tenyleg a puncihianyban szenvedok legalja gyult ossze
2023. márc. 1. 23:53
 14/16 A kérdező kommentje:

#13 amúgy igen xD de ha meglátnák hogy nézek ki, szerintem visszafordulnának 😂

Nem ijesztett meg 😅

Szóval, komolyan veszik a fizikai alkalmasságit?

2023. márc. 2. 10:33
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez leginkább attól függ, hogy mennyire van emberhiány. Ha van miből válogatniuk, akkor komolyabban veszik, ha kevés a jelentkező, akkor kevésbé.
2023. márc. 2. 10:45
 16/16 anonim ***** válasza:
69%

Nem veszik komolyan.

Menj. Sok sikert. Aztán le ne szerelj az első éjszakás után.

2023. márc. 2. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!