Tünetmentes krónikus betegként lehetnék határvadász?
Van egy reumatológiai autoimmun betegségem ami miatt 2 hetente egy injekciót kell magamba szúrni. Ezt szigorúan hűtőben kell folyamatosan tárolni (gondolom rendőrségnél van hűtő vagy 2 hetente hazaengednek 1-1 napra).
Viszont semmi tünetem nincs és simán letudnék futni 1,5 km-t ill. 50 fekvőtámasz is menne (mivel sovány vagyok nem kell nagy súlyt kinyomni).
Minden álmom az volt gyerekkorom óta, hogy a szabadban, természetben dolgozzak, akár fegyveres munkakörben és a fizetés se érdekelne, mert szülőkkel élek együtt.
Figyelj.
Őszinte leszek.
Most nagyon alacsony a követelmény, mivel én izomzatilag megfelelnék, még én is parázok.
Jó lenne bekerülni, de itt mindent időre mérnek, szóval a pszichológia, és a távfutás necces.
Bocsi, a négyesnek írtam, aki azt válaszolta, hogy a távfutás necces.
Azért ezeket a költeményeket, amik a rendőrségen vagy ennél a határvadásznál vannak, már egyszerűen nem lehet lejjebb vinni!
A rendőrségi fizikait most én is úgy megcsináltam kiválóra, hogy 2 éve nem sportoltam kb semmit.
Ne izguljatok már. Kell az ember, fel lesz véve mindenki akinek van két lába.
A másik kérdés inkább az, hogy a határon bírni fogjátok-e..
"A másik kérdés inkább az, hogy a határon bírni fogjátok-e.."
Ez alatt mit kell érteni? Ki tudnád fejteni bővebben kérlek?
Tessék:
https://www.youtube.com/watch?v=EmzljKq5L80
Nem csak a torborzó videókra kell folyatni a nyálat.
A fadarabok még csak-csak, de lesznek kövek, betontörmelékek, sőt idén már nem ritka a lőfegyver vagy robbanóanyag sem.
Ez a felvétel mondjuk a határ egyik véglete, a durvaság szektoronként változik. Van olyan, ahol semmi sem történik, de van, ahol olyan állapotok vannak, mint a fenti linkben.
Szerintem a határvadászokat a kerítéshez fogják küldeni. Bár most már úgy tudom, a manőverútra nem engednek embert. Légyszi javítson ki valaki, ha tévedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!