Vannak korrupt ügyészek?
Figyelt kérdés
2023. febr. 26. 18:51
21/24 anonim válasza:
Írd be a Google-ba:
ügyész korrupció
És a választ meg is kaptad a való életből.
22/24 anonim válasza:
Én az vagyok, és szerintem ez tök oké. Aki elítél engem ezért, nézzen magába, és gondolja át, hogy mennyire álszent irigy, ahol tud, ő is csal, csak annyi, hogy nekik talán más a munkájuk.
23/24 anonim válasza:
#22:
Rendben, fogadjuk el hogy igaz amit írsz.
Csak tudod ahol mondjuk egy ügyészt arra használnak fel, hogy hamis bizonyítékot kreáljon/fogadjon el, mert "megrendelésre" kell valakit rács mögé juttatni, az kicsit más mikor a festő a lakást silányabb anyaggal festi ki.
Mert első esetben olyan ember lesz vegzálva, rosszabb esetbe az élete tönkretéve, aki mondjuk semmit nem tett. A másik esetben csak lepereg a vakolat a falról.
Szóval azért morálisan nézve egy korrupt ügyész sokkal nagyobb karokat tud okozni, mint a legtöbb szakma úgy általában.
Most az hogy egy ittas vezetőt, vagy piti gazadasági csalót futni hagy, talán a legkisebb probléma...
24/24 anonim válasza:
Bizonyítékot nyomozók kreálnak. Bár tény, hogy volt arra is példa, hogy kértem szívességet. :) Általában inkább enyhítésben tesznek érdekelté.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!