Vannak korrupt ügyészek?
Figyelt kérdés
2023. febr. 26. 18:51
11/24 A kérdező kommentje:
Én egy Levikét, alias B. Gyulát megfigyelő ügyész vagyok.
2023. febr. 26. 20:05
12/24 anonim válasza:
Akkor tudnád a saját kérdésedre is a választ. ;)
Maradjunk egyelőre annyiban, hogy te csak a Lipótmező-pozitív gyalogkakukk vagy.
13/24 anonim válasza:
Na, látom most átjelentkeztél a Levikés profilodba. Anyádnak segítettél már elmosogatni vacsora után?
14/24 A kérdező kommentje:
Anyám már meghalt
2023. febr. 26. 20:39
15/24 anonim válasza:
Vannak. Nem is kevés.
Google-be írd be, hogy "Tilk Ferenc ügyész"
16/24 anonim válasza:
Minden foglalkozásban, minden mesterségben található megvesztegethető (korrupt) egyén, így az ügyészek között is.
Egykori idős, vicces kollégám szokta viccből mondani, amikor be tudta illeszteni a beszéd fonalába, hogy őt nem lehet megvesztegetni. Majd huncut mosollyal, halkabban hozzátette: "Csak félmillió fölött..."
17/24 anonim válasza:
MINDEN szakmában, minden társadalmi rétegben, és minden pozícóban vannak korruptak.
Ez nem kor, nem, beosztás, anyagiak vagy egyebek függvénye. Személyiség, morál, lelkiismeret kérdése.
19/24 anonim válasza:
Szerintem ne próbálkozz! Már, ha nem akarsz mégvtöbb evet a nyakadba.
20/24 anonim válasza:
Van. Több mint gondolnád..főleg nem a pályakezdők körében . És okosan ügyvédekkel közreműködve szűk rétegben , és nem mohón csinálják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!