Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mennyire voltak elnézőek...

Mennyire voltak elnézőek B.Zsolt-al kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Talán ennyire "enyhítő" körülmény hogy pedagógus asszisztens?

Vagy miért kezdte el a Kormány a gyerekeket védő törvényt boncolgatni, hogy elterelje a figyelmet?

Csak szerintem érdemelne egy ilyen ember végleges eltiltást a pályától és a gyerekektől?

Van egy erkölcsi forma, aminek nem felelt meg.

2023. febr. 16. 09:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
7:Azért mert az állam, a legsötétebb középkort idéző lincselést szervez emberek ellen, a politikai hatalmának megerősítéséért. Azért amiért embereket támadnak aláznak meg, személyes dolgokkal amihez semmi köze nem volna senkinek se. Amiért hazugságokat terjesztenek, hisztériát gerjesztenek.
2023. febr. 19. 16:14
 12/12 anonim ***** válasza:

Jó, 8,10 válaszoló vagyok.

Átgondoltam a dolgot és arra jutottam, mindenki azt tesz a saját testével, amit akar, sőt szólás szabadság és vélemény szabadság is van. Mindenki azt tesz más testével, amibe a másik beleegyezik.

Mindenkinek saját lelke és teste van , saját elméje , saját szelleme és saját akarata.

Erkölcsileg 2 Bibliai parancsot ide leírnék, amit érdemes mindenben észben tartani. Igen, mindenkiben kell ezt észben tartani:

-Tedd azt embertársaddal, amit szeretnél, hogy veled is megtegyenek és azt ne tedd meg vele, amit nem szeretnél, hogy veled is megtegyenek

-Úgy szeressétek egymást, ahogy én (Jézus) szerettelek titeket vagy legalább úgy szeressétek egymást, mint saját magatokat.

Azt hiszem ez telibe kell, hogy takarjon mindent. Elnézést kérek Bite úrtól, amiért szőrös hájpacninak és csubakkának bélyegeztem. én is az vagyok(, bár én érettebbekre és lányokra jobban beindulok).

Én nem ítélkezem Bite úr felett,, Jézus ítélete úgy vélem igazságos. Az emberek pedig majd ítélkeznek az emberek felett.

A Fidesszel mindenki tudja, hogy mi a helyzet és mik a módszerei, de ugyanezt mindenki tudja az ellenzékről is.

Nézzetek és lássatok: Az embernek szombaton és vasárnap is hatalmában áll jót cselekedni, hiszen ura a hét minden napjának. Bite úr, ha beteg volnál gyógyúlj meg, ha pedig eltévdtél, akkor vezessenek haza.

Ennyi a kiigazításom. De még egy ige azért van a tarsolyomban:

"Jézus odahívott egy kisgyermeket, közéjük állította, és ezt mondta: „Bizony, mondom néktek, ha meg nem tértek, és olyanok nem lesztek, mint a kisgyermekek, nem mentek be a mennyek országába. Aki tehát megalázza magát, mint ez a kisgyermek, az a nagyobb a mennyek országában. És aki befogad egy ilyen kisgyermeket az én nevemben, az engem fogad be. Aki pedig megbotránkoztat egyet e kicsinyek közül, akik hisznek bennem, jobb annak, ha malomkövet kötnek a nyakába, és a tenger mélyébe vetik. Jaj a világnak a botránkozások miatt! Mert szükséges, hogy botránkozások történjenek, de jaj annak az embernek, aki megbotránkoztat.” "

(Máté 18:2-7)

Erkölcsileg ezeknél jobb útmutatót nem találhat senki.

2023. febr. 19. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!