Mennyire voltak elnézőek B.Zsolt-al kapcsolatban?
Talán ennyire "enyhítő" körülmény hogy pedagógus asszisztens?
Vagy miért kezdte el a Kormány a gyerekeket védő törvényt boncolgatni, hogy elterelje a figyelmet?
Csak szerintem érdemelne egy ilyen ember végleges eltiltást a pályától és a gyerekektől?
Van egy erkölcsi forma, aminek nem felelt meg.
"Csak szerintem érdemelne egy ilyen ember végleges eltiltást a pályától és a gyerekektől?"
Az iskolából, ahol dolgozott, kirúgták, és valószínűleg alig van az országban olyan iskola, ahova fel fogják venni.
De mivel jogilag nem bűnös, így nem büntethető.
2es, szerinted vagy más szerint, ez a törvény, ennyi.
Az iskola kírúgta, szóval abban a tankerületben BIZTOS hogy nem talál munkát, de amekkora hírverés volt, nagy eséllyel más hol sem.
Mivel törvénybe nem ütközött a dolog, így törvényileg nem lehet eljárni ellene.
Ha azt mondod, hogy ez enyhe - jogosan - akkor az azt jelenti, hogy a törvénnyel vagy elégedetlen. A törvényt kell változtatni.
Csakúgy nem lehet megbüntetni valakit. Ha eltiltanák őt a munkájától úgy, hogy nem követett el bűncselekményt, az igencsak aggasztó lenne jogok szempontjából, mert ez azt jelenti, hogy akkor téged vagy engem is elítélhetnek törvényileg úgy, hogy vlaójában csak valakinek nem tetszik amit cisnálunk, de törvényt nem sértünk.
Szerintem ezt a kiskorúval fajtalankodó szőrös hájpacnit be kéne nyomni egy kicsit a hűvösre. Biztosan jobban élvezné, mint azt, ami itt kint vár rá. Az lenne a méltányos vele szemben, ha börtönben ülné le az 1-2 évet, amire elfelejtik a pofáját.
Ez nem politikai ügy, ez simán börtönt érdemelne. Mert ha én 35 évesen megdugok egy 16 éves lányt, akkor le akarnának csukatni liliomtiprásért. De ezt a dagadékot meg mentegetik, mert benne van a baloldal egyes bugyraiban?
15 évessel? Ezt mentsük fel? Ez komoly?
Ha felmentenék beköszöntene a fertő magyarországra. Elég nekünk eltűrni a többi szivárványpereputtyot, büszkélkedjenek a betegségükkel, nem bánom.
De kérdem én, ha ez nem egy átlépett határvonal amiket ez a csubakka művelt, akkor mi a határ? Minek vannak 18 éves korhatárok bármiben is? Akkor mindent le kéne vinni 15 re. bemehetne a 15 éves cigit venni magának, lottózhatna, kaparósozhatna és piát is vehetne magának. Sőt, akár még szexpartnerkeresőn is joga lenne 15 évesnek illegetni billegetni magát.
értitek a problémát? Ez egy jól átlépett határ, amit nem mentegetni kellene, hanem elítélni, de minimum jól meghurcolni tanulságként.
vagy mi? Szerintetek csórikám lenne a visszatérő Jézus? Ugyan már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!