A HRSE- hez rendőrök járnak edzeni?
Ezen a héten kedden elmentem egy edzőterembe amit úgy hívnak, hogy HRSE, ez Debrecenbe van, ami azt jelenti, hogy Hajdú Rendészeti Sport Egyesület. Ahogy bementem, az előtérbe jötf is egy 40-42 éves körüli férfi, kezében sporttáska és köszöntünk egymásnak, ő hamarabb végzett az edzéssel, kérdezte, hogy segíthet valamiben, feleltem az edzőt keresem, jönnék edzeni. Mondta, hogy mindjárt vége és jön az edző, itt üljön le. De nem ment addig el,hogy odaértem, de láttam csak nagyon menni akar, és beszólt az edzőnek, hogy egy úriember keresi. Aztán elment. Olyan rendőr kinézete volt. Lehet, hogy ott bent több rendőr is edzett. Én voltam már büntetve és elgondolkodtam, hogy érdemes oda menni edzeni, lehet hogy rendőrök is edzenek ott.
Szerintetek, ha az a neve, hogy HRSE, azaz, Hajdú Rendészeti Sport Egyesület, akkor ott rendőrök edzenek, vagy van civil is, rendőr is, vagy lehet egy rendőr sincs köztük?
Egy rendőr sem volt ott aki megismerte volna Gyulát? :D
Megint egy kitalált sztori, Levike.
Engem a Debreceni városi rendőrkapitányságról a bünügyi osztályos nyomozók ismernek, meg a közrendvédelmi járőrök.
Pl. a vizsgálati osztályról, közlekedési osztályról már nem hiszem, hogy ismernek.
Valamint a megyei rendőr főkapitányság az is Debrecenben van , onnan már nem igen ismernek.
És pont lehet közlekedési rendőr vokt, azért nem ismert. Ha a bűnügyi osztályról lett volna valamekyik nyomozó, akkor biztos mondta volna, hogy "Gyula. Maga mit keres itt? Menjen csak innen!"
Mert szerinted akik odajárnak, egy sem ismer téged? Nem csak 1-2 ember edz ott, bőven fogsz ismerőssel is találkozni.
Amúgy neked tényleg ennyi eszed van, hogy közismert lopóként rendőrök közé jársz lopni, meg kilesni őket?
Nem akarom elhinni. :)
#6 ma 07:57-es válaszoló!
Szerinted, ha pont egy bűnügyi osztályon dolgozó nyomozó, vagy közrendvédelmi járőr is pont ott edz és amikor jönnek kifele edzés végén, mert az edzővel akarok beszélni, hogy mehetek e edzésre és meglátja az a rendőr ak8 ismer ugye, hogy én ott állok, szerinted mit mondott volna? Mondott volna valamit?
Ha te lennél egy olyan nyomozó, akit ismernél, mert sok edzőterem, spotklub öltözőből lopott már, előzetesbe is volt, aztán te ott edzenél, és edzés végén mennél kifelé, megismernéd, te mit mondanál neki??
Azt, hogy takarodjon onnan, amíg szépen mondom.
Járok kondiba, ahol egy állandóan balhézó csóka is edz. Értsd: ha nem a teremben találkozok vele, akkor a rendőrségen.
Nem érdekel különösebben, hogy látom néha a teremben.
De neked csak olyan ügyeid vannak, amikben öltözőszekrényekből lopsz, vagy konditeremből raboltál.
Na most erre mit mondjak úgy mégis szerinted?
Mert egyből levágnák azok a rendőrök, akik megismetnének, hogy miért mentem be oda? Ha az edzőnek mondanám, hogy kehet jönni edzeni? Lehet mondanák, hogy ne engedd, hogy jöjjön, mert ismerjük. Pont, hogy ilyen helyekről lopott és most meg itt terem.
Egyébként valahová kénecmenni edzeni, mert a járkáláson kívül nincs meg a mozgásom. A járkálás, séta villamosról, buszra szállni az nem olyan.
Kondizni is kene, mert nem vagyok erős, engem egy sz@ros 12 éves gyerek is mg tudna verni.
Namost, ha én nem lopni megyek, nem lopási szándékkal, hanem tényleg edzeni akarok, ha mindenhol lesz legalább egy rendőr, aki megismer, biztos szól az edzőnek, hogy ne engedje, h oda menjek, akkor hová menjek edzeni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!