Szerintetek mi történhetett Till Tamással?
Azon kívül, hogy eltűnt, szerintetek mi történhetett vele?
Azt hiszem hetekkel később előkerült a biciklije, ki tehette oda és mi okból? és mielőtt eltűnt pont az ő diákja tűnt el, ez mennyire véletlen egybeesés kell, hogy legyen? Ha élne akkor csak valahogy próbált volna a szüleivel kapcsolatot teremteni. 2000-ben tűnt el bajáról, épp biciklizett a vadasparka, csikót nézni és akkor eltűnt. Random videóját nézzétek ha valaki nem ismeri, ő jól összefoglalja. Számomra ez a legrejtélyesebb eset. Szegény Tamással vajon mi történhetett akkoriban. Vajon előkerül valaha? Ha igen, emlékezne még bármire?
találgatni meg felesleges, jó de engem mégis érdekel ki mit gondol erről :).
Meg nem erdőben volt, vadasparkban. pontosabban elvileg oda nem ért így eg hosszú úton biciklizett, nem erdőben volt. Valszeg az uton érte valami.
Szerintem végtelenül szomorú eset. Egykorúak vagyunk, ugyanabban a városban cseperedtünk, ráadásul még minimális személyes "kapcsolódásom" is volt hozzá, már amennyire ilyen pici gyerekként lehetett.
Akkoriban semmi különös nem volt abban, hogy gyerekek egyedül bringáznak akár az erdőben, főleg hogy ők ilyen helyen is éltek.
Elképesztő, hogy ennyi idő eltelt és egyszerűen egy nagy homály az egész ügy. Akkoriban azért felfordította a várost a sztori, a szülők óvatosabbak lettek, jobban kezdték félteni a gyerekeiket.
Őszintén szólva szerintem esélytelen, hogy élne még szegény, de mostmár én is szülő vagyok és pontosan átérzem mit érezhetnek az ő szülei. Nem tudom, hogy ezt a bizonytalant fel lehet-e dolgozni ennyi év távlatából egyáltalán valaha is. Szerintem nem. A legmegrázóbb az a nyilatkozat volt számomra az anyukájától, amikor azt mondta, hogy már nem használják a vezetékes telefont, de nem merik kiköttetni, mert Tomi fejből tudta a számot. Remélik, hogy egyszer megcsörren. Én nem is tudom hogyan lehet így létezni... Végtelenül sajnálom őket. Ennél a biztos rossz is jobb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!