Mi lesz, ha valaki megijed a rendőrtől és elfut? Az a helyzet, hogy utcazenéltem és láttam két rendőrt és megijedtem, az egyik ember egy nőhöz szólt és mondott valamit és nem értettem, mert teljesen be voltam pánikolva. Utána meg hazamentem.
Figyelt kérdés
Én nagyon antiszociális személyiségű vagyok, idegenektől nagyon félek. Valahogy hajlamos vagyok görcsölni. Amikor megláttam a rendőröket, ösztönösen elfutottam, nem gondolkoztam, nem tudtam lehiggadni és annyira nem értem, hogy miért csináltam ezt. Pedig semmi rossz dolgot nem tettem tudtommal. Lehet, hogy ez rossz kifogásnak tűnik. Valahol meg is bántam, hogy ezt nem kellett volna csinálni. Ennek biztos lesz valami következménye..... (Csak az a baj, hogy még félig külföldi is vagyok ezért még jobban félek az emberektől, mert hol kint , hol Magyarországon már a külföldi vérem miatt többször kaptam bántálmazást és emiatt nagyon félek az emberektől.)#törvény #Rendőr elől elfutni
2023. jan. 30. 20:25
2/4 anonim válasza:
Ha elfutottál az biztos, hogy gyanút keltett. Szerintem már köröznek. Én egy pár napig nem mennék ki az utcára.
3/4 anonim válasza:
Semmi nem lesz, le se sz-rnak.
Én rendszeresen próbálom cukkolni azzal a belvárosi rendőröket, hogy amikor csorognak el az utcán a csotrogány sz-r kocsijukkal, akkor direkt nekiállok hugyozni, meg kukákat rugdosni, de ez se érdekli őket, még le se lassítanak, mennek tovább, mintha észre se vették volna.
4/4 anonim válasza:
Neki állt ok nélkül kukákat rugdosni. Te jó isten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!