Bolti lopás esetén, ha véletlen a zsebembe csúszik 2
tábla csoki, és elzárnak 30 napra, akkor az már bekerül
az erkölcsimbe is és priusznak számit, hogy 30 napot
ültem?
Kérdező arra is gondolj, hogy ha valamit ellopsz, az valakinek a kára lesz, mert megjelenik a leltárhiányban. A leltárhiányt többnyire a dolgozókkal szokták megfizettetni, akiknek így is elég alacsony a fizetésük. Szóval az nem kifogás, hogy nincs pénzed megvenni valamit, ezért lopod el. Talán egy kicsit más lenne, ha majdnem éhen halnál és kenyeret lopnál, de a csokoládéra, kávéra, alkoholra és dohánytermékre nincs magyarázat. Ha azokat lopod el, akkor számolj a következményekkel. Lopásra különösön jó hely az Auchan, hiszen nem figyeli mindegyik sort legalább 2 kamera és még véletlenül sincsenek biztonsági őrök és lopásvédelmi kapuk.
2010. okt. 3. 18:21
22/32 A kérdező kommentje:
Te melyik Auchanban jártál,hogy nincvsenek kapuk és őrök??
Mert eddig ahol voltam mindenhol becsipog a kapu és az őrök is fel-alá járkálnak a kasszák elött!Az tény,hogy az Auchanban vannak úgymond holt terek,ahol nem lát kamera!Jókat mosolygok,mikor meglátok pl a liszteknél összekészitve egy üveg márkásabb piát vagy desszert édességeket..,mi megy ott,az hihetelen!:D Nyilván meggondolta magát a vásárló és mégse veszi meg,inkább ott lerakja,ahol van,és ezt most jó szemmel nézve irom!
Nahát, milyen virgoncok ezek a fincsi csokik, hogy csak úgy merő véletlenségből az emberek zsebében landolnak...
2010. okt. 3. 18:39
Én levágnám a kezét annak, aki hamis operációs rendszert használ és szidja a csokitolvajokat.
2010. okt. 3. 19:04
csak gondolj arra is, h előbb tök véletlenül becsúszik ez-az a kabátodba, aztán véletlenül becsusszantanak a sittre, ahol az ilyen kis piti tolvajoknak általában a kedves rabtársak szintén belecsúsztatnak valamit valahova.....aztán majd gondolkozhatsz rajta, h megérte-e ennyit csúszkálni, meg csúszkáltatni!!
2010. okt. 3. 19:24
26/32 A kérdező kommentje:
Ááááá,nem akarok csuszkálni!!:D Törjön el a kezem,ha elteszek egy csokit!!!
Nem sajnos nem fog bekerülni, pedig megérdemelné!!!!!
2010. okt. 3. 19:45
28/32 A kérdező kommentje:
Bolti lopás esetén véletlenül a zsebedbe csúszik? Úgy érted mikor vonszoltad ki a félmilliós plazmatévét, nekifaroltál a csokis pultnak?
2010. okt. 3. 19:58
"Én levágnám a kezét annak, aki hamis operációs rendszert használ és szidja a csokitolvajokat."
Természetesen annak is, a lopás az lopás. Akkor is ha letölt valaki valamit akkor is ha leveszi a polcról. Ha meg valakinek nincs pénze a windowsra, az használjon linuxot.. :P
2010. okt. 3. 20:15
Kapcsolódó kérdések: