Bolti lopás esetén, ha véletlen a zsebembe csúszik 2 tábla csoki, és elzárnak 30 napra, akkor az már bekerül az erkölcsimbe is és priusznak számit, hogy 30 napot ültem?
Figyelt kérdés
2010. okt. 3. 16:50
11/32 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy kisebb értékű lopás! A lopás az lopás, akármit lopsz is el. Teljes mértékben egyetértek az új törvénnyel.
12/32 A kérdező kommentje:
Örvendek ennek a törvénynek..,de aki nem tudja megvenni,az nem gondolja meg egyszer sem,hogy lopjon e inkább mekockáztatja!Én hál isten nem vagyok még rákényszerülve,hogy lopjak!
2010. okt. 3. 17:12
13/32 anonim válasza:
Bocsika de én sem tudom megvenni a 4000 forintos homárt,mégsem lopom el.Aki nem tudja megvenni az vegyen azt amit megtud..Sok mindent szeretnék én is,de nem tudom megvenni..De nem is lopom el..Aki lop,az bűnhődjön is...
14/32 anonim válasza:
Igen bele kerül, és jelzés értékű.
Ha valaki egy 80-200 forintos csokit inkább ellop, minthogy megvegyen, hogyan lehetne megbízni benne?
15/32 anonim válasza:
Részben hallgass az előzőkre. Be fog kerülni, de nem örökre. A mentesítés után törlődni fog. Pár év és tiszta lesz.
17/32 A kérdező kommentje:
Ááá,én imádom a boltokat,főleg az Auchant!!=)
2010. okt. 3. 17:34
18/32 anonim válasza:
Nem értem, mit csoldálkozol, ha nem akarod, hogy bekerüljön az erkölcsidbe, akkor ne lopj, ilyen egyszerű
19/32 A kérdező kommentje:
Jó,jó!!:D Csak azért mégis súlyos,hogy 1 csomag kávé pl. és vége az életednek...
2010. okt. 3. 18:15
20/32 anonim válasza:
Én inkább levágnám az úját annak aki lop. Más dolgozik keményen, valami gyökér meg csak úgy leveszi. Hát álljon már meg a menet. Ez az elzárás meg úgy hülyeség ahogy van, amíg bent van ki fizeti neki a kaját, piát, őrzést, fűtést, ruhát stb stb..? Kalodába velük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!