Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Hogyan találjak meg egy olyan...

Hogyan találjak meg egy olyan embert, akin szeretnék bosszút állni, mivel rászorított a fiam nyakára?

Figyelt kérdés

A fiam és a barátja (még kis gyerekek mind a ketten, 12 évesek) mint utólag számomra kiderült, azzal szórakoznak, hogy autók visszapillantó tükreit hajtják vissza.

Viszont ahogyan a szavaiból vettem ki, az egyik autó gazdája pont akkor ment le amikor visszahajtották az Ő visszapillantóját, és így lebuktak, az az ember pedig elvileg ordítozott velül, és megfogta a nyakukat és rászorítva azt mondta nekik, hogy még egy ilyen, és eltöri mind a kettőjük nyakát.

A fiam sírva jött haza, konkrétan síró görcsöt kapott, 2 óra volt, mire egyáltalán szóra lehetett bírni, a nyaka tiszta vörös volt, itt mondta el, hogy mit csináltak, de az autó típusokat nem ismeri, annyit tudott mondani, hogy fekete, és ennyi, a csávóról aki ezt csinálta pedig annyit, hogy magas és erős, de ennyi,ha látná gondolom megismerné, viszont az utcán mégsem sétálhatunk fel alá egész nap, hátha meglátjuk.

Egyrészt elbeszélgettem a fiammal, hogy ez nem jó amit csináltak, egyáltalán nem vicces, és rossz dolog másnak a tulajdonát csesztetni.

Másrészről az autótulajdonos kemény legénnyel is elbeszélgetnék, hogy mégis ehhez hogy volt mersze, rászolni egy kamaszra egy dolog, kiabálni vele az is még elmegy, de rászorítani a nyakára törvénytelen, és szükségtelen.

Azon kívül, hogy esetlegesen az utcán figyeljük egész nap az autókat, milyem módszerrel lehetnr megtalálni?

Esetleg rendőrség? Ők tudnának vele mit kezdeni mondjuk?

2023. jan. 15. 18:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Talán inkább a gyerekedet kéne megnevelni.
2023. jan. 15. 18:56
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

A témát felejtsd el, a kérdést is töröltetheted.

Ugyanis még jól is járt a gyereked, hogy csak megszorították a nyakát.

Más kocsitulajdonos az ő orrát hajlította volna el...

2023. jan. 15. 18:57
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Fiad elég olcsón megúszta.
2023. jan. 15. 19:01
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, lehet feljelentést tenni és elő is vennék a pasit, ha megtalálnák. Viszont szerintem hagyd annyiban. Ha véletlenül letörték volna, gondolom elfutottak volna, nem kis kárt okozva. Tanulópénz volt a gyerekeknek, képzeld bele magad más helyzetébe, poénból csinálnak neked egy 40 ezres kárt, te sem lennél boldog
2023. jan. 15. 19:02
 5/11 anonim ***** válasza:
4: Egy bizonyíték nélküli nyakszorongatás kb a nagy nulla. Nincs is sérülés, ebből nem lehet ügyet csinálni.
2023. jan. 15. 19:05
 6/11 A kérdező kommentje:
Én is hülye vagyok, hogy a gyerekgyűlölők közé írtam ki a kérdést.
2023. jan. 15. 19:06
 7/11 Micimacko67 ***** válasza:
100%
Igen, hülye vagy! Ebben igazad van! Van autód? Te mit szólnál ha suttyó, takony kölykök szórakoznának az autóddal? Vinnél nekik csokit esetleg?
2023. jan. 15. 19:17
 8/11 anonim ***** válasza:

Mindenkinek megvan a párja..

Oda mehetsz legénykedni, aztán előkerül ez-az. Láttam már ilyet. Utána volt borda, orrtörés.

Nem tetszik? Neveld meg a gyereked.

2023. jan. 15. 21:00
 9/11 anonim ***** válasza:
Akasszák a hóhért :D
2023. jan. 15. 21:02
 10/11 anonim ***** válasza:
Megis érdemelte a kölök.
2023. jan. 16. 04:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!