Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Miért nem ölték meg?

Miért nem ölték meg?

Figyelt kérdés
Volt ez a szerencsétlen rendőr gyerek akit leszúrtak. A társai miért lábon lőték az embert? Az S.A.S-nél pl mindig a fejlővést gyakorolják. Az biztos halálos
2023. jan. 13. 16:17
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
73%
A 6-os kommentje alapján megtaláltam a férget Facebook-on. Hát, a stílusa az hagy némi kívánnivalót maga után. És sajnos szaporodott is...
2023. jan. 13. 16:47
 12/26 anonim ***** válasza:
66%
11: linkeld be, hadd lássuk
2023. jan. 13. 16:50
 13/26 anonim ***** válasza:
28%
Francba, nem, sajnos nem ő az. Pedig még hasonlított is. (A 11-es voltam.)
2023. jan. 13. 16:53
 14/26 anonim ***** válasza:
95%

13: akkor jó, hogy nem linkelted, ártatlan embereknek problémát okozni nem célszerű

Én is ránéztem, de nem látom én sem a kurucos név alapján. Másokat ad ki.

2023. jan. 13. 16:55
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Arra a szemét gyilkosra nézve kegyelem lenne egyből a túlvilágra küldeni. Jobb büntetés ha a börtönben rohad, csak sajnos a mi pénzünkön.
2023. jan. 13. 17:06
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Mert a lövés idejében nem volt senki közvetlen életveszélyben.

Amikor késelt két rendőrt, a harmadik simán megölhette volna, nem lett volna gondja, de ebben az esetben ha a rendőr lelövi, maga is lehet, hogy megy a börtönbe. Ez volt a szakszerű eljárás.

2023. jan. 13. 17:09
 17/26 anonim ***** válasza:
44%
Mert Magyarországon a bűnözők életének védelme sokkal előrébb van helyezve a rendőrök vagy civilek életének védelménél.
2023. jan. 13. 17:19
 18/26 anonim ***** válasza:
69%

Még jó, hogy nagyobb baja nem esett a rendőrnek.

Nem megy többet fogászatra, se vasúttal sem utazik.

2023. jan. 13. 17:21
 19/26 anonim ***** válasza:
97%

"A rendőr nem rögtön halt meg a késelés után. De ha rögtön hal meg, akkor sem lehet agyonlőni az elkövetőt. Akkor kellett volna lábon lőni, mielőtt késelni kezdett. Gondolom erre valamiért nem volt lehetőség. Az nekem is eszembe jutott, hogy az usaában szitává lőtték volna, amikor elővette a kést. És akkor a rendőr most is élhetne."

Én nem örülök, hogy meghalt egy rendőr, szomorú is vagyok miatta, feltéve ha nem ilyen korrupt gheci rendőr volt. De azt nem támogatom, hogy költői túlzással ok nélkül bárkit lelőhessenek a rendőrök, akár lábon, akár felsőtestre. Persze akkor már inkább lábon, ha para szitu áll elő.

Kivéve ha leszámolás zajlik, az más kérdés, ott kötelező a tűzharc. De ha mondjuk egy drogdílert igazoltatnak az utcán, akkor ne lőhesse le bármilyen indokkal.

Ha valakinél kés van, akkor jó esetben a zsaru távol áll tőle és előkapja a fegyverét és mondja, ha közelebb jön, akkor lövök. Persze gondolom ez nem volt megoldható itt. De nem támogatom a rendőrök random fegyverhasználatát, sőt ellenzem is, max ha nagy leszámolás zajlik.

2023. jan. 13. 17:29
 20/26 anonim ***** válasza:
97%
A rendőrök jól cselekedtek, egyedüli hiba az volt, hogy nem számítottak arra, mire mennek ki. Ők csak sima veszekedés miatt mentek ki, hogy egy ember veszekedik a szomszéddal és beakarja törni az ajtaját. A legtöbb esetben, általában az elkövető mindig megadja magát túlerővel szemben. Az index cikk szerint, amikor megakarták bilincselni, akkor támadt rájuk és a késsel mindhárom rendőrt megszúrta. Tehát teljesen nem számítottak rá, úgy hogy hárman voltak. Lehet sima utcai rendőrök voltak, akiknek a feladatuk egyszerű igazoltatás, járőrözés volt és nem ilyen akciókra szakosodtak ki. Utána amikor meg elmenekült a tettes, akkor a rendőr nem lőheti fejbe és nem is lőheti úgy meg, hogy meghaljon, ezért kell lábon lőni és úgy, hogy elfutni ne tudjon, de ne haljon meg. Egy rendőr dolga nem az ítélet végrehajtása, az a bíróságé. Szomorú eset ez, de a megoldás akkor sem az, hogy hidegvérrel lelőni a másikat, főleg ilyen helyzetben. Az más amikor egy fegyveres harc van, itt ilyenről szó sem volt. Részvétem a rendőr családjának.
2023. jan. 13. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!