Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A bilincs nagyon kényelmetlen?

A bilincs nagyon kényelmetlen?

Figyelt kérdés

2023. jan. 11. 11:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha magadra huzod akkor fáj.
2023. jan. 11. 11:22
 2/15 anonim ***** válasza:
31%

Ha jól megszorítják az ember csuklóján, akkor iszonyatosan tud fájni, 10-20 perc alatt be is lilul, ahol érintkezik a csuklóval.

Egy Rendőrtiszt Főiskolán végzett

2023. jan. 11. 11:31
 3/15 anonim ***** válasza:
94%
Ücsörögni egyáltalán nem az. Zuhanyozni vagy átöltözni vele már elég kényelmetlen tud lenni. Kötelet mászni vagy úszni vele meg maga a rémálom.
2023. jan. 11. 12:37
 4/15 anonim ***** válasza:
0%
Ezeknek a rendőröknek a torkukat kéne mebilincselni.
2023. jan. 11. 16:43
 5/15 anonim ***** válasza:
74%
#4 na mivan levike, kényelmetlen a vezetőszár? Nem kellemes, én tennék azért rád egy lábbilincset is, aztán séta fel a 4. Emeletre.
2023. jan. 11. 16:53
 6/15 anonim ***** válasza:

#4 vagyok.

#5 Ügyészasszony, hogyhogy nem inkább a családjával foglalkozik?

2023. jan. 11. 17:36
 7/15 anonim ***** válasza:
55%

#Én most szólok hozzá ehhez először

Gyuluska miért olyan, mint egy beakadt lemez, és miért hiszi hol az egyik, hol a másik emberre azt, hogy ügyésznő?

Gondolom nincs barátnője, és kialakított valami ideált magában, és az ide válaszolókat képzeli el "szigorú ügyésznő fétisének, aki sütit süt" mert hát Levike arra is gerjed. Néha nő, néha férfi válaszolóra vágja rá szíve képzeletét, "AZ Ügyésznőt", ez is csak szexuális deffektusának tényét erősíti meg.

2023. jan. 11. 22:13
 8/15 anonim ***** válasza:

#7 Én nem is szoktam rád mondani, hogy ügyész vagy, mit veszed magadra? Elhiszem, hogy először szólsz a kérdésez.

Akit én ügyésznek nevezek, az nagyon jól tudja, hogy annak szoktam nevezni és csak őt, mást nem.

De, hogy miért nevezem annak? Hát azért mert tényleg ügyész.

2023. jan. 12. 01:05
 9/15 anonim ***** válasza:

Amíg kakilsz, addig nem.

A kényelmetlenség akkor kezdődik, mikor ki akarod törölni.

2023. jan. 12. 02:16
 10/15 anonim ***** válasza:

Nekem privátban írogattad, hogy ügyész vagyok, a másik válaszolónak pedig ide a kérdés alá.

Akárhogy is számolom, ez két ember=két "ügyész"

2023. jan. 12. 06:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!