Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ha egy rendőr lenne, aki...

Ha egy rendőr lenne, aki ismerne engem, rögtön szólna az edzőnek, hogy ne engedjen?

Figyelt kérdés

Régen sporttérből és sportklubbokból, sportcsarnokokból az ott edzőktől pénzt vittem el. Emiatt a független bíróság engem elítélt. Gondolkodtam azon, h valami sportot kéne csinálni, box, vagy judo vagy bármi. Debrecenben mindenből van több klub is. Az a gond, hogy a multam miatt a Debreceni rk. bűnügyi osztály nyomozói és a járőrök akkor megismertek és ismert személy vagyok. Arra akarok kilyukadni, hogy ilyen extrém sportklubbokban szinte majdnem mindenhol van rendőr is. Van a Domb utcán a krav maga, ott van rendőr, aztán máshol, boxklubokban is van rendőr. Gondolom nem volt elég amit a rendőrsulin tanultak, esténként inkább fizetnek de járnak még edzeni is ilyen portokat, így kamatoztatják tudásukat. Van, aki boxre, van aki judora, van aki mma-r jár és sorolhatnám.

Most én, ha teszemazt holnap elmennék egy box klubba, vinnék ruhát is, mert vagy azt mondaná az edző, hogy ha van ruha bexis lehet állni, vagy máskor visszajönni. Az edzők annak örülnek, hogy ha minél többen mennek, mert annál több neki is a pénze.

Ha mondjuk bemennék egy ilyen edzésre, hogy járni szeretnék és pont lenne ott egy olyan tag is, aki rendőr a fent leírt szervnél és ismer engem, rögtön odasúgná az edzőnek, hogy "te, ezt ne engedd, hogy járjon, szólj neki, hogy távozzon is, vagy az edző dolgába nem szólhatna bele, az edző dönti el, hogy ki járjon?

2023. jan. 8. 21:06
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Lopni? Amikor éppen semmi edzés nincs, az öltöző egyértelműen üres. Mit lopni? Biztos nem lábtörlőt.
2023. jan. 8. 22:17
 12/15 anonim ***** válasza:
Ki tudja, ha rajtad múlna, még a Holdat is lelopnád az égről.
2023. jan. 8. 22:31
 13/15 A kérdező kommentje:

Tudod azért volt nyitva a nagy vasajtó mert azon a sportpályán körül van ilyen salakos futópálya és este 8, 9 óráig néha futni szoktak ott, bemegy, ingyen futhat. Ha az épület nyitva, a wc-re vagy mosdani is be szoktak menni. Én is, ha leteszem a táskám és futottam volna, nem lett volna a kamerának feltűnő, futhattam volna mig szt nem mondja aki zárja a kaput, hogy záróra van. De így hogy csak az épülethez mentem és zárva az ajtó majd állok, így gondolom controllálta a kamera, hogy mit akarok.

De semmi mást nem látott és hiába voltak ügyeim, nem gyanúsíthatnak meg semmivel, mert bementem, meg kijöttem, az épületajtó zárva. Azt úgyis az igazat mondanám, hogy a wc re akartam menni, mert tényleg oda, es azért álltam egy kicsit, mert töprengtem rajta, hova menjek. Elintéztem egy bokorba falevél golt toalettpapír helyett. Mint egy hajléktalan, de mzszáj volt. Néha a gyógyszer is meghajtja a hasam, ha pont nem evés után, hanem evés előtt veszem be.

Nem vagyok fogyatékos, hoszen a tegnap feltett mozdonyos kérdésemre az egyik válaszoló belinkelt egy régi nyíregyházi kérdést és a belinkelt kérdésben az egyik kommentemben feltöltöttem nektek a poffice ügy iratanyagomat, meg külön az elmeorvos szakvélemény eredményt. Még mindig fent van, ország világ látta már biztos, gondolom az itt kommentelő rendőrök is. Mert írták már, hogy itt a rendőrség topikban sok hivatásos rendőr is van. Lehet van pont debreceni nyomozó is. Sose tudhatjuk.

2023. jan. 8. 23:49
 14/15 anonim ***** válasza:
Fejezzétek már be a Levikézést, ennyi futja csak nektek?
2023. jan. 9. 16:07
 15/15 anonim ***** válasza:

Nézzük más irányból:

Volt egy önvédelmi spray ügyed, elkaptak egy sportlétesítményben lopás, közben, te meg6lefújtad sprayvel azt, akitől lopták, jól tudom?

Abban nem értünk egyet, hogy ez szerintem rablás, szerided lopás, de nem is fontos most.

Egyszer már lebuktál egy sportlétesítményben.

Innentől már nem kell a rendőr.

Sok edző dolgozik, két, vagy több helyen.

Az edzőknek edző barátaik vannak, akik beszélnek egymással.

És igen, ilyen esetben szólnak egymásnak, hogy ezt a kis gennyet be se engedd, enyves a keze.

Jó eséllyel mindenhol tudnak már rólad Debrecenben.

(Igen, ismerek edzőt, és igen, van feketelista. Debrecenről nem tudok, de pont ott miért ne így működne?)

2023. jan. 10. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!