Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ha egy rendőr lenne, aki...

Ha egy rendőr lenne, aki ismerne engem, rögtön szólna az edzőnek, hogy ne engedjen?

Figyelt kérdés

Régen sporttérből és sportklubbokból, sportcsarnokokból az ott edzőktől pénzt vittem el. Emiatt a független bíróság engem elítélt. Gondolkodtam azon, h valami sportot kéne csinálni, box, vagy judo vagy bármi. Debrecenben mindenből van több klub is. Az a gond, hogy a multam miatt a Debreceni rk. bűnügyi osztály nyomozói és a járőrök akkor megismertek és ismert személy vagyok. Arra akarok kilyukadni, hogy ilyen extrém sportklubbokban szinte majdnem mindenhol van rendőr is. Van a Domb utcán a krav maga, ott van rendőr, aztán máshol, boxklubokban is van rendőr. Gondolom nem volt elég amit a rendőrsulin tanultak, esténként inkább fizetnek de járnak még edzeni is ilyen portokat, így kamatoztatják tudásukat. Van, aki boxre, van aki judora, van aki mma-r jár és sorolhatnám.

Most én, ha teszemazt holnap elmennék egy box klubba, vinnék ruhát is, mert vagy azt mondaná az edző, hogy ha van ruha bexis lehet állni, vagy máskor visszajönni. Az edzők annak örülnek, hogy ha minél többen mennek, mert annál több neki is a pénze.

Ha mondjuk bemennék egy ilyen edzésre, hogy járni szeretnék és pont lenne ott egy olyan tag is, aki rendőr a fent leírt szervnél és ismer engem, rögtön odasúgná az edzőnek, hogy "te, ezt ne engedd, hogy járjon, szólj neki, hogy távozzon is, vagy az edző dolgába nem szólhatna bele, az edző dönti el, hogy ki járjon?

2023. jan. 8. 21:06
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Menjek nyugodtan?
2023. jan. 8. 21:08
 2/15 anonim ***** válasza:
85%
Levike.
2023. jan. 8. 21:11
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Mivan, szeretnéd a sima lopásokat rablássá átminősíteni, és már pofozkodni akarsz a pénztárcákért? Most komolyan, Levigyula, minek neked küzdősport?

Egyébként ha mégis be tudsz iratkozni sportklubba, legalább a rendőrök legálisan kiverhetik belőled a kakit is. :D jó mulatást, kéz és lábtörést!

2023. jan. 8. 21:15
 4/15 A kérdező kommentje:
Monjuk nem is olyan vagyok, nem olyan a testalkatom. Ha gyakorlásból, tanulásból az a feladat lenne, hogy ütni a másik felé, énnekem, ha kézzel gyengén csak a hasamralegyintenének, egyből ki is feküdnék.
2023. jan. 8. 21:19
 5/15 anonim ***** válasza:
Jó tudni :) gyomorszájra mért ütésről amúgy sem tud a doki látleletet készíteni.
2023. jan. 8. 21:21
 6/15 A kérdező kommentje:

Ezek a sportok nem nekem valóak. Nem olyan a beállítottságom.

De valamit kéne.

A multhét péntek este vonattal voltam valahol, nem mondom hol, átszállós hely és elmentem vasútállomástól a sportpályára, hogy a mellette levő épületben nagyvécézzek, de zárva volt az ajtó. Este 9 óra tök sötét volt. Síri csend, egyszer csak egy felér lámpikó felgyulladt és a kamerával együtt szakaszosan fordult és ahogy mentem mindig felémfordult. Követett. Félelmetes volt. Pedig alapból a füves sportteret szokta figyelni, gondolom akkor forgatják, ha gáz van, de tévedtem. Felém is forgott.

2023. jan. 8. 21:46
 7/15 A kérdező kommentje:
*fehér
2023. jan. 8. 21:47
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

És ez hogy jön a küzdősporthoz? Lezúznád a kamerát, vagy mi?

De ezt a sporttelepes dolgot egyszer már megtárgyaltuk itt a Gyakorin; hogy Levigyula miért nem egy nyilvános mosdóba ment be, miért pont egy sportlétesítménybe... Kicsit sem gyanús!

2023. jan. 8. 22:01
 9/15 A kérdező kommentje:

Én nem tudom, hogy velem tárgyaltad e ezt meg?

Egyáltalán a néhány válasz közzül te válaszoltál e nekem arra a kérdésre. Ezekszerint igen.

2023. jan. 8. 22:04
 10/15 anonim ***** válasza:
Nem csak nekem volt annál a kérdésnél teljesen egyértelmű, hogy lopni mentél volna oda be.
2023. jan. 8. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!