Pszichiátriai kezelés alatt állok, felvesznek így rendőrnek?
Most veszed észre?
Eleve troll kérdés, aztán a #7 válasz, stb...
Igen, de volt két határvadász jelentkező, akikkel személyesen is beszéltem anno, ők is pszichiátriai esetek voltak, szó szerint.
Szóval titkon kicsit bíztam abban, hogy a kérdező hátha csak szimplán hülye, mint az eddigi két alany.
#7: Nem. Van egy rendelet a rendvedelmosiek eü. kovetelmenyerol.
Talan RIASZ-ba felvesznek. Azaz nem hivatalos allomanyba.
Azokkal a problémákkal amiket írtál biztos hogy nem. Legalább is hivatásos állományba.
Csak hogy lásd, néhol mennyire szigorúak:
Én más rendvédelmi szervnél dolgoztam hosszú-hosszú évekig, és az egyik időszakos orvosi felülvizsgálatnál a doki belekötött, hogy a két szemem között "nagy" a különbség látásélességben. (Kb -1,75-2.00 cilinderes szemüveget hordok). Ott lapozgatta 30 percig az Eü-s. BM rendeletet hogy most mi legyen. Végül ráírta a papírra, hogy az állományilletékes parancsnok döntsön, mi legyen. (Aki maúgy röhögött rajta, mert Ő sem értette, ki le nem szarja a szemüvegességet, amikor irodai munkát végzek. De amúgy is.)
Amúgy előkeresten neked a BM rendeletet, keresd ki hogy mi ami kizáró:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!