Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Hol, kiket igazoltatnak...

Hol, kiket igazoltatnak gyakran a rendőrök?

Figyelt kérdés

Nyilván tudom, a joguk bármikor megvan rá, és ez így a jó.

Azért merült fel a kérdés, mert engem a 4 évtizeddel magam mögött, még nem igazoltatott rendőr, hasonló korú ismerősömet pedig már tucatnyiszor, v még annál is többször. Pedig nem maffiózó kinézetű ő se:-) És mindketten Bp-en lakunk + megyeszékhelyen születtünk, ahol sűrűn megfordulunk a szülők miatt + faluhelyen is gyakorta. (Ja és nem ÉK-Magyarország.) Fontos: egyikünk sem birtokol autót (autósokat nyilván gyakrabban megállítanak).

2022. dec. 31. 16:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Engem sem 40 éve, ismerősök meg mindig újságolják.
2022. dec. 31. 16:32
 2/4 anonim ***** válasza:
89%

Engem egyszer akartak igazoltatni, illetve közúti ellenőrzés volt. Szépen kiintettek mindenkit az út szélére, ott álldogáltunk sorban, végignéztem, ahogy előttem öt autónál elkérik a papírokat, szondát fújatnak, kinyittatják a csomagtartót...

Aztán amikor odaértek hozzám, akkor az egyik elkezdett integetni, hogy húzzak már el a francba. Nyilván megtettem, de amíg indítottam, hallottam a következő párbeszédet a két zsernyák közt:

- Mér küldöd el?

- Hát mert csehszlovák.

- Olyan már nincs.

- Akkor cseh. Te beszélsz csehül?

- Nem én. Akkor menjen tényleg.

(Amúgy svájci rendszámú autó volt, aminek ugye az országjele CH.)

2022. dec. 31. 16:53
 3/4 A kérdező kommentje:

#1, akkor 1 cipőben járunk🙂

#2, ebből rendőrvicc lesz😄😂🤣

2022. dec. 31. 17:07
 4/4 anonim ***** válasza:
29 éves koromra eddig egyszer se igazoltattak. Öcsémet kamasz korában egyszer, de akkor nagyon részeg volt a városközpontban egy buliból jövet, be is szólogatót a rendőröknek. Haverját, aki józanabb volt megkérdezték, hogy haza tudja-e kísérni, ezzel el is engedték. Szóval nem voltak vele se rosszfejek. Pedig b*zi kopaszozta őket.
2022. dec. 31. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!