Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Miért kereshettek a rendőrök...

Miért kereshettek a rendőrök a munkahelyemen?!

Figyelt kérdés

Hívott a főnököm (Szabin vagyok, rokonoknál vagyunk), hogy tegnap reggel 07:30-kor két rendőr keresett, be akartak vinni. Mást nem mondtak, csak ennyit a főnökömnek. Csak azt, hogy azért küldték őket, hogy az XY Urat elővezessék. Főnököm biztos benne, hogy az "elővezetés" volt amit említettek nem pedig "előállítás". Csak ez azért cinkes, mert tiszta erkölcsi kellet mikor jelentkeztem erre a munkahelyre.

Nem kaptam semmiféle értesítést a rendőrségtől, hogy bármit akarnának tőlem. Mi lehet ez? És mi az, hogy odamennek a munkahelyemre korán reggel? És a két ünnep között, mikor az ország nagy része szabadságon van?!

Pár hete szemtanúja voltam egy gázolásnak, akkor tanúskodtam a helyszínen a rendőröknek, azon kívül soha semmi dolgom nem volt a rendőrséggel! Szóval bocsánat, ha butaság a kérdésem.

(Hívtam a városunk -megyeszékhely- rendőrkapitányságbot, de nem mondtak semmit, még mielőtt kérdeznétek)

2022. dec. 30. 07:55
1 2
 11/12 fmmarci ***** válasza:
Kérdező mi lett a dolog vége? Csak hasonló cipőben járok (Keszthelyen nyaralunk, tegnap a főnököm hívott k......va idegesen, hogy rendőrök kerestek a munkahelyen)
2024. júl. 3. 08:17
 12/12 anonim ***** válasza:
11) a főnököd miért volt ideges? gondolom megkérdezted tőle.
2024. júl. 3. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!