Szerintetek Dáridó Lajos tényleg bűnös és börtönt érdemel vagy valaki így akarja félre állítani ?
Többször találkoztam vele élőben, kb tényleg olyan figura, mint amit a tvben láttál belőle, nem celeb és nem megjátszós tipus, mégha a zene, amit csinált a borzalmat súrolta is. Szerintem bepalizták és rátolták, bűnbak.
Főleg annak tudatában, hogy csak az én környezetemben elég sok embert, családot tudunk, akik trükköztek a blombákkal és ott soha sem volt semmi, itt gondolom, tudták a rendőrök, mit és hol keressenek!
Ezt mi nyilván nem tudjuk megítélni, de ártatlanokat nem szoktak elítélni, főleg ha még van is pénze védekezni.
Az más kérdés, hogy el tudom képzelni, hogy nem volt tudatában a bűncselekménynek.
És végül az megint más kérdés, hogy anyagi károkozás miatt nem lenne szabad senkit bebörtönözni, teljesen értelmetlen.
Azt nem értem minek húzták eddig a dolgot.
És igen, meg vagyok róla győződve, hogy bűnös.
Azért volt az ügyészség, hogy ezt bizonyítsa, minek kételkednék?
8.
Ilyen magas energia árak mellett sztem többek fejében megfordul az, hogy trükközik a villannyal, gázzal...
Ezt akarják ezzel megakadályozni.
9. Az ügyészség nem tévedhetetlen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!