Rendor(utcai,kocsis) jaror cigizhet szolgalatban?
Újfent #4-nek:
Bár az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy nem igazán akadt Pécsen olyan járőr-páros, akik közül legalább az egyik ne ismert volna.
Azért az se semmi hogy van olyan rendőr aki hagyja, hogy az intézkedés alá vont rágyújtson igazoltatás alatt.
DK-s, te igazából kifogtál egy olyan rendőrt, aki sz*rik az egészbe bele.
Nem ez a jellemző.
Mert mit tesz?
Ha nem buszmegálló, iskola-óvoda meg egyebek környéke, akkor bekaphatja.
Te összetévesztettél valakivel, ők nem szoktak.
A többségük tudja hogy meddig lehet elmenni velem szemben.
Nem tetszik neki a cigifüst?
És mikor kérdeztem a véleményét?
#12-nek:
Mint rendőr, tehetetlen a rágyújtással szemben.
Ha megkért valamelyik hogy ne gyújtsak rá, voltam annyira kulturált hogy elraktam.
De amelyik beugatott hogy mit képzelek, az szagolhatta. És bekaphatta.
Ismét #12-nek:
Egyébként pedig a megkérés a jellemző. Néhány paraszt akad csak amelyik azt képzeli, hogy az egyenruha mindenre IS feljogosítja. Valami olyasfélét képzelnek, mint te is. Azt, hogy ha rendőr, akkor ő dirigál bármiben.
Velem szemben az ilyen bohócok egyetlen pillanat alatt beleszaladnak egy jogszerűtlen intézkedésbe. Sokszor még a rangidősnél is pontosabban ismerem a szolgálati szabályzatukat.
Ha valakit intézkedés alá vonnak, azért alapvető kulturáltság lenne, hogy nem akkor gyújt rá.
Valamelyik rendőr szépen megkéri, hogy legyen kedves, rakja vissza a cigarettát a dobozba, másik rendőr pedig rákiabál, hogy hogyan képzeli, pakolja vissza ahonnan elővette, mert most éppen vele szemben intézkedés zajlik, és azt kell tennie, amit a rendőr kér tőle (adja át ezt, adja át azt, szálljon ki stb, nem cigiszünet van).
Ez nem bonyolult DK, nem kell 3 válasszon keresztül regényt írnod.
Dk-s a tipikus fideszes troll aki azért választott ilyen nevet hogy az ellenzéket járassa le. Több topikban láttam.
Kérdésre valasz: ők is emberek, de intezkedes közben azért ne.
Volt hogy helyszínelés során míg vártak a nyomozókra és órákig kell biztosítani ragyújtanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!