Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Rendor(utcai,kocsis) jaror...

Rendor(utcai,kocsis) jaror cigizhet szolgalatban?

Figyelt kérdés
Illetve szolgalatban elmehet pl boltba venni maganak uditot vagy kajat?
2022. nov. 20. 16:37
1 2
 1/17 DK-s ***** válasza:
57%

Nem tudom biztosan, szerintem egyik sem.

Ettől függetlenül egy egyenruhás járőr előttem ment be Hell-t venni abba a Tom Marketbe amelyik egy buszmegállóban van, de mielőtt bement, elpöckölte a csikket. A buszmegállóban.

Fel kellett volna venni.

2022. nov. 20. 16:45
 2/17 anonim ***** válasza:
89%

Szolgálat alatt az utcán elvileg nem dohányozhat (a rendőrség tekintélyét és az egyenruha méltóságát sérti), gyakorlatilag dohányoznak természetesen. De intézkedés közben még a legnagyobb lancdohanyos sem gyújt rá.

Boltba is bemennek kajáért, elvileg azt sem szabadna. Gyakorlatilag "információszerzés" címszó alatt (már ha rákérdeznek egyáltalán) csinálják. :)

2022. nov. 20. 17:28
 3/17 anonim ***** válasza:
2: Akkor az amerikai filmek és sorozatok hazudnak, amikor azt mutatják, ahogy a rendőrök fánkot vagy hamburgert esznek a kocsiban vagy a falnak támaszkodva?
2022. nov. 20. 19:12
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

3# leírtad: filmek.

Amúgy rendőr is eszik csokit az utcán, vagy gyújt rá egy cigire, bármikor láthatsz ilyet, de hivatalosan nem lehetne. Gyakorlatilag lesz*rja mindenki.

De intézkedés közben sosem kezd el szívni egy szálat vagy vesz elő fánkot...

2022. nov. 20. 19:36
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
4: De nyilván van valami szünet időtartam, amit kihasználhatnak, amikor akarnak, ha épp nem kell intézkedniük.
2022. nov. 20. 19:48
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, van munkaközi szünet, amit nem is kötelező feltétlenül a kapitányságon tölteniük, beülhetnek menüre, gyrost enni stb
2022. nov. 20. 20:08
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
6: De gondolom, ha hirtelen riasztást kapnak, akkor félbe kell szakítaniuk a szünetet, és otthagyni a kaját, mint ahogy a filmekben és sorozatokban.
2022. nov. 20. 20:15
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez sajnos így igaz.
2022. nov. 20. 20:58
 9/17 DK-s ***** válasza:
48%

#4-nek:

Ez viszont nem igaz!

Velem szemben intézkedtek régebben (okkal), és amíg xarakodtak, elővettem a cigit és rágyújtottam.

Rendőr:

- Marlboro? Agy má egyet!

XD Ennyit a zsarukról.

2022. nov. 21. 08:24
 10/17 DK-s ***** válasza:

Ismét #4-nek:

De jártam így Tic-tac-al is.

Csak akkor nem kért, hanem egyszerűen csak tartotta a tenyerét.

Xarházi potyaleső. XD

2022. nov. 21. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!