Rendor(utcai,kocsis) jaror cigizhet szolgalatban?
Nem tudom biztosan, szerintem egyik sem.
Ettől függetlenül egy egyenruhás járőr előttem ment be Hell-t venni abba a Tom Marketbe amelyik egy buszmegállóban van, de mielőtt bement, elpöckölte a csikket. A buszmegállóban.
Fel kellett volna venni.
Szolgálat alatt az utcán elvileg nem dohányozhat (a rendőrség tekintélyét és az egyenruha méltóságát sérti), gyakorlatilag dohányoznak természetesen. De intézkedés közben még a legnagyobb lancdohanyos sem gyújt rá.
Boltba is bemennek kajáért, elvileg azt sem szabadna. Gyakorlatilag "információszerzés" címszó alatt (már ha rákérdeznek egyáltalán) csinálják. :)
3# leírtad: filmek.
Amúgy rendőr is eszik csokit az utcán, vagy gyújt rá egy cigire, bármikor láthatsz ilyet, de hivatalosan nem lehetne. Gyakorlatilag lesz*rja mindenki.
De intézkedés közben sosem kezd el szívni egy szálat vagy vesz elő fánkot...
#4-nek:
Ez viszont nem igaz!
Velem szemben intézkedtek régebben (okkal), és amíg xarakodtak, elővettem a cigit és rágyújtottam.
Rendőr:
- Marlboro? Agy má egyet!
XD Ennyit a zsarukról.
Ismét #4-nek:
De jártam így Tic-tac-al is.
Csak akkor nem kért, hanem egyszerűen csak tartotta a tenyerét.
Xarházi potyaleső. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!