Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Kaptam egy ajánlott levelet...

Kaptam egy ajánlott levelet Vásárosneményből a rendőrségtől. Miért kaphattam, ha nem jártam arra és Kecskemét mellett lakom?

Figyelt kérdés
2022. nov. 12. 14:47
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
79%

"Ja és senkit nem veszélyeztettem"

Ez az, amit elöre nem tudhatsz, ha éppen akkor szaladt volna ki egy gyerek eléd, akkor igenis veszélyeztetted volna, söt nagy eséllyel elütötted volna.

2022. nov. 14. 19:59
 22/24 A kérdező kommentje:
Nem. Beláthatóak a terek ott, utcák. Illetve lassítottam, tehát féken volt a lábam... De nem 50-el érkeztem be a településre.
2022. nov. 14. 20:04
 23/24 anonim ***** válasza:
93%
Egyszer nézz utána a fékútnak 50-röl meg 70-röl! Meg fogsz lepödni, milyen sok a különbség!
2022. nov. 14. 22:03
 24/24 A kérdező kommentje:
Olvastam az indexen a cikket, de ha egyszer belátható a szakasz és naponta 4 alkalommal járok arra már 2 éve minden nap... más... főleg mikor fékezel... ha 30 méterrel arrébb készült fotónál is kiírta volna a sebességet nem már nem 73 lett volna.... és mondom a táblánál értem be így... a tábláig meg 90 a megengedett...
2022. nov. 15. 06:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!