Kaptam egy ajánlott levelet Vásárosneményből a rendőrségtől. Miért kaphattam, ha nem jártam arra és Kecskemét mellett lakom?

:D :D 11-es :D
Hát. van rá esély. Az M5-ösön Kecskemét és Pest között mér a véda?

Nem tudom, nem vagyok odavalósi, és nem is mindegyik Veda kapu méri a sebességet.
De azt tudom, hogy ami Vásárosnaményból vagy Szombathelyről érkezik bírság nem helyinek, az védás történet ;)
Zseniális. :)
És az a táblázat igaz, hogy a megengedett 130 helyett 150-el mentem akkor 30e a büntetés ? :) Teló sosincs kézben, illetve biztiöv mindig bekapcsolba van. :)

Nem tudom milyen táblázatra gondolsz, de 120-as korlátozásnál 30 ezer lenne ez a produkció.
Kkt. 20 § (1) ka), és büntetőpontos.
130-as korlátozásnál pedig 5-50 ezer a bírság.
Ez nem jár büntetőponttal.
Pl. a linken látható. 130km/h megengedett sebesség esetén ha 154km/h-val megyek akkor jön egy 30 ezres csekk. Valszeg ez történt.

Igen, csak fent még azt írtad, hogy 150-nel mentél.
154-től már valóban 30 ezer.
130-133 még nem mér be,
134-153: 5-50000 és 0 pont,
154-168 :30000, a pontot most nem tudom megmondani
No. 30.000 ft birság.
Épp beérkeztem Kadafalvára Ballószög irányából. Lakott területen belül 73Km/h-s sebességgel mentem. Amúgy mindig lelassítok 50Km/h-ra itt is így történt, de addigra elkészült a fotó.. Érdekes, hogy a legtávolabbi első fényképen ír sebességet a többin nem. Mert a többin már tök szabályosan mentem. Ja és senkit nem veszélyeztettem... kicsit igazságtalan, de az élet megy tovább! :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!