Ha a bíróságnak olyan e-mailt írok, amiben rettentő csúnya tartalom van, biztos, hogy eljárás indulna?
Figyelt kérdés
Csalásért elítélték a feleségem még márciusban jogerős 2 évre. Be (kellene) vonulni, ha jön a papír. Ártatlan, nem csinált semmit. Eljárás indulna, ha a jó k betűs anyjába elhajtanám a bírót, mert azért ítélt, hogy legyen eredmény?2022. nov. 9. 21:55
1/29 anonim válasza:
Hát persze h ártatlan.
Az összes börtöntöltelék ezt mondja magáról. 😎
2/29 anonim válasza:
Ha elíteltek, és jogerős, akkor nem mondanám ártatlannak...
Egyébként igen, indulhat eljárás ellened. Ügyészségen dolgozom, volt már ra példa.
Egyébként a bírók pont telibexrjak az ilyen e-maileket, de van aki hivatalból meg tud szivatni.
3/29 anonim válasza:
Ne tedd meg. Felesleges. A helyzetetek nem lesz jobb.
4/29 anonim válasza:
Mit csinált a feleséged?Mivel vádolják?Esküszöm, nagyon kíváncsi vagyok.
5/29 anonim válasza:
7/29 A kérdező kommentje:
Leülném én helyette, én már edzett vagyok. 10 év 6 hónapot ültem két részetben már. Sándorházán, Sopronkőhidán, 3 évet pedig Pécsen a Papnövelde utcán.
Előfordul ártatlan is a sitten.
2022. nov. 9. 22:39
8/29 anonim válasza:
#6 Igen, igen.
NA! Akkor haljuk mi történt a feleségeddel, kérdező.
9/29 anonim válasza:
Ez a család a társadalom számára nagyon hasznos! Remélem gyerek nincs...
10/29 A kérdező kommentje:
De van hat gyerek, ha a feleségem bekerül, rám maradnak egyedül.
Volt már a párom sitten 1 évet, de akkor elkövette, most ezt a csalást viszont nem.
2022. nov. 10. 00:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!