Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A magyar rendőrség műholdakat...

A magyar rendőrség műholdakat is használ megfigyelésre?

Figyelt kérdés

Sajnos több rablásos ügyem volt már régebben es ezért meg vagyok mindenért gyanúsítva itt debrecenben.

A minap az udvaron voltam a testvéremel és éreztem hogy figyelnek,aztán amikor mentem a varosba is ülők a villamoson akkor éreztem hogy figyelnek ezért egy váratlan helyen leszáltam, tehát nem is uda akartam nenni és amikor leszáltam pár perc múlva jöttek a rendőrök kocsival és néztek engem.

Lehet hogy műholdakat hadználnak hogy nyomon kövessenek engem mert azt hiszik lopok?

[link]

Régen olvastam hogy a rendőrség használ müholdalt a kémejdésre,lehet e hogy engem is ilyennekel figyelnek meg a nyomozók?

2022. nov. 4. 16:07
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Én vagyok az igazi levike,ne trojkodjátok már el a kérdesem.
2022. nov. 4. 17:56
 12/13 anonim ***** válasza:

A kérdező tényleg nem a Levi. Az ülök szót nem úgy írta, hogy "űlök", hanem hogy "ülők". Ügyes próbálkozás, de itt elcsúsztál.

Illetve Levike nem fogalmaz ennyire tömören. Ő olyan részletesen, elejétől a végéig leírja a sztoriját, mintha könyvet írna. :D

Levi egy fél oldalnál kevesebbnél nem ad ki kérdés leírást.

2022. nov. 4. 19:19
 13/13 anonim ***** válasza:

Gyerekek! Sztem valljuk be az igazat!

A debreceni illetve szegedi rendőrkapitányság is üzemeltet 1-1 műholdat, hogy a Levikét meg a szegedi zaklatót fülön csípjék...

2022. nov. 10. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!