Komoly volt a rendőr fenyegetése?
Figyelt kérdés
Ma délután hajszálpontosan 4 órakor az iskolából jöttek ki a gyerekek, a szülök kint várták, egy rendőr pedig az iskola előtt állt. Pont az úton mentem gyalog át (2 sávos), mert nem jött semmi, erre a rendőr utánam szól, hogy 50 m-re a gyalogátkelőhely, miért nem ott megyek át? Mondom neki, hogy az tudtommal nem szabályszegés, ha csak átmegyünk egy úton, csak ha láppa is van és az piros, akkor az és mondtam neki, hogy viszlát. Erre csak mondja, hogy máskor bla bla bla, erre én mondtam a rendőrnek, hogy "tolmács kell hogy hagyjon békén", ekkor azt mondta, hogy rendben, felvette egy kamera, majd megy a csekk 150 ezerről. Én ekkor azt mondtam, hogy nem kell blöffölni, nem vagyok hülye.
Komolyan jönni fog csekk vagy csak mondta?
#Gyalogátlelőhely
2022. okt. 13. 21:08
11/11 anonim válasza:
Eleve a 150.000-es büntihez már autóval is valami súlyos és többszörös szabályszegést kell elkövetni(eltiltott jogsival autópályán 200-al száguldani majd megállni egy mozgáskorlátozott parkolóban stb.) ,gyalogosként nem létezik ekkora büntetés.Autóknál többnyire csak 20-50e-es bírságok a repkednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!