Tényleg igaz, hogy hajléktalan szállókról toboroznak rendőröket?
"Én meg nem láttam rendőrruhába öltözött csövest."
Gondolod, hogy rá van filctollal írva a homlokukra, hogy csöves vagyok?
Ha én beöltöznék rendőr egyenruhába rólam megtudnád mondani, hogy rendőr vagyok vagy sem?;) Csövesek között is vannak jobb kondiban lévők pl. akik nem régóta hajléktalanok csak mondjuk pár hónapja, mert pl. a bank elvette a házukat, ők pont úgy néznek ki mint egy átlag ember..
11-es, akinek a bank elviszi a házát, az alapesetben dolgozik, csak nem tudja kitermelni a hiteltörlesztést.
Ha meg munkanélküli, akkor meg adódik, hogy a munkanélküliek közül kell toborozni, nem direkt a hajléktalanok között.
Megjegyzem: az átlagos, utcán szembejövő emberek, vagy éppen a középiskolát befejezett fiatalok közül is elég kevesen teljesítenék a fizikai erőnlétre, állóképességre vonatkozó kritériumokat. Egy 40-50 éves munkanélkülinél még kisebb lenne az arány. A hajléktalanoknál meg kb. mintha tűt keresnél szénakazalban, szóval neki se érdemes állni.
Gondolkodni kéne, nem minden hülyeséget elhinni, mert az ismerős azt mondta (vagy te úgy értetted).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!