Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Tényleg igaz, hogy hajléktalan...

Tényleg igaz, hogy hajléktalan szállókról toboroznak rendőröket?

Figyelt kérdés
Tudom, volt már ilyen kérdés kiírva, de a minap egy általam megbízhatónak tartott ismerősömtől is pont ezt hallottam és én adok a szavára ilyen solgokban. Ha ez igaz, ez nagyon szomorú és egyben megdöbbentő. Ennél lehet még lejjebb süllyedni egy országnak?:(

2022. aug. 31. 09:52
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

"Én meg nem láttam rendőrruhába öltözött csövest."

Gondolod, hogy rá van filctollal írva a homlokukra, hogy csöves vagyok?

Ha én beöltöznék rendőr egyenruhába rólam megtudnád mondani, hogy rendőr vagyok vagy sem?;) Csövesek között is vannak jobb kondiban lévők pl. akik nem régóta hajléktalanok csak mondjuk pár hónapja, mert pl. a bank elvette a házukat, ők pont úgy néznek ki mint egy átlag ember..

2022. aug. 31. 10:12
 12/16 anonim ***** válasza:
94%
Jelenleg a 8 általánosos félhülye dagadtakat is viszik határvadásznak. Ne keverjük össze a rendes rendőrökkel ez utóbbit. Ha toboroznának hajléktalanokat, akkor nyilván oda toboroznának.
2022. aug. 31. 10:12
 13/16 anonim ***** válasza:
42%

11-es, akinek a bank elviszi a házát, az alapesetben dolgozik, csak nem tudja kitermelni a hiteltörlesztést.

Ha meg munkanélküli, akkor meg adódik, hogy a munkanélküliek közül kell toborozni, nem direkt a hajléktalanok között.

Megjegyzem: az átlagos, utcán szembejövő emberek, vagy éppen a középiskolát befejezett fiatalok közül is elég kevesen teljesítenék a fizikai erőnlétre, állóképességre vonatkozó kritériumokat. Egy 40-50 éves munkanélkülinél még kisebb lenne az arány. A hajléktalanoknál meg kb. mintha tűt keresnél szénakazalban, szóval neki se érdemes állni.

Gondolkodni kéne, nem minden hülyeséget elhinni, mert az ismerős azt mondta (vagy te úgy értetted).

2022. aug. 31. 10:19
 14/16 anonim ***** válasza:
13-as utolsó mondatában a lényeg! :-)
2022. aug. 31. 11:06
 15/16 anonim ***** válasza:
Dehogy mondta az ismerőse. Majdnem mindegyik trollkérdés ezzel a szöveggel kezdődik.
2022. aug. 31. 12:29
 16/16 anonim ***** válasza:
Csaxopatott, vagy te magad vagy a trolllll
2022. aug. 31. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!