A rendőrök megbüntetnének vagy szabad sütit osztogatni a hajléktalanoknak?
Tegnap szombat volt és szombaton is dolgoztam, ma viszont pihenőnapom volt, otthon voltam, felvettem a kis köntösömet és sütöttem a finom süteményt, hogy a családnak legyen. Úgy sütöttem, hogy többet, mert a belvárosban az egyik bevásárlóközpont előtt szoktak lenni olyan "normálisabb" hajléktalanok és négy ilyen hajléktalannak vittem és adtam szeretettel, had egyenek, mert nemigen sokszor esznek ilyeneket.
A rendőrök, ha látták volna, hogy én a hajléktalanoknak alufóliában osztogatok (nyilván tudták volna, hogy valami ételt), megbüntettek volna, hogy csak úgy osztogatok vagy ezért nem?
Mert a jövőben is tervezek olyat, hogy veszek nekik egy kis kaját és odaadom nekik, nehogy ez az "osztogatás" törvébybe ütközzön.
Ügyész?????
Jogot végzett ember létedre itt kérdezed meg, hogy egy cselekedeted törvénybe ütköző-e?
Ennyire nyilvánvaló kamu is régen volt már! Pedig kamu az sok akad!
,,Szegedi Járásbíróság nyomozási bírója!
A szegedi zaklató ellen folyamatban lévő bírósági verekedés, csoportosan elkövetett garázdaság bűntette és más bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyamatban lévő ügyben, a szegedi zaklatónak a letartóztatását rendelje el.
Indokolás: A csoportos garázdaság és zaklatás bűntette 5 évig terjedő bűncselekmély, ezért alappal feltehető, hogy szabadlábon hagyása mellett elszökne, elrejtőzne, valamint súlyos rablásra készűl, ezért az általános ok mellett a különös okok a gyanúsított vonatkozásában hiánytalanul fennállnak.
dr. Kujbus Mária -ügyeletes ügyész-
Békéscsabai Járási Ügyészség"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!