Megúszhatjuk, vagy kapunk vmit?
Ez alapból egy csoportosan elkövetett garázdaság, amit te még megfejeltél egy testi sértéssel (hogy milyennel, az majd kiderül). Letöltendőt nem kapsz, de a felfüggesztett bőven benne van a pakliban.
Ha a priuszos haverodnak van felfüggesztettje, akkor abból bizony letöltendő lesz. Ha nincs, akkor meg most könnyen lehet az előélete alapján.
"mivan kárörvendő vagy?"
Természetesen. Mért szerinted született már olyan ember aki nem örül ha egy hozzád hasonlót kivonnak a társadalomból pár évre?
5,6
Hát oda kell tennie magát az embernek ha úgy van, nem szabad beijedni. Ütni akart szerintem , igen, mert emelte a kezét , én meg nem kapni akarok
"Letöltendőt nem kapsz"
Erre azért ne esküdj meg, hátha van valami apró részlet amit elfelejtett leírni, például behatoltak erőszakkal vagy felrúgták a szomszéd kutyáját. :)
"Hát oda kell tennie magát az embernek ha úgy van, nem szabad beijedni. Ütni akart szerintem , igen, mert emelte a kezét , én meg nem kapni akarok"
Oda mi? Rátámadtok valakire csoportosan és a szemétláda visszaütött. xD
Mész a sittre haverkám jó hosszú időre és vazelint ne felejts vinni mert megtágítják a tortyogód. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!