Milyen felszerelést kapunk?
Még most is vannak akik tudják szidni a rendőröket,akik 12 órát b**szn@k a határon a menekültekkel,alig esznek,alig isznak.Ráadásul testükkel védik az országot a migránsoktól.Számomra bizonyítottak eleget,de menj ki te oda és tölts el velük legalább egy órát.
Ne b@*sztasd őket,inkább szégyelld el magad,hogy még csak segíteni se akarsz!!!
Amúgy meg az igaz hogy 12 órát vannak szolgálatban,viszont 12 óra szolgálat után 24 óra pihenőjük van.Panziókban laknak amit az én adómból fizetnek.Alig esznek-isznak....Te barom,teljes ellátást kapnak amit szintén az adófizetők fizetnek.
Amikor külföldön dolgoztam,szintén napi 12 órát nyomtam le,én fizettem az albérletet ahol laktam,én vettem a kaját amit megettem.Senki nem bérelt nekem szobát és nem is etettek mint ezeket.Bár hozzáteszem hogy én 3 nyelven beszélek,és van normális piacképes szakmám is.Nem úgy mint ezeknek.Én tanultam,ők pedig rendőrök lettek.Te meg ha ennyire odavagy értük,akkor menj és nyald ki a segggüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!