Mennyire kizáró ok? Van ez a rendőrtoborzás.
Egészségi alkalmassági vizsgálat: A rendvédelmi szervek egészségi alkalmassági
követelményei nem azonosak a polgári életben meghatározott követelményekkel. A
Rendőrtiszti Főiskolára csak egészségileg alkalmas személyek kerülhetnek felvételre,
akik a végzést követően megfelelnek a rendvédelmi szervek fokozott egészségi,
pszichikai és fizikai elvárásainak. Nem vizsgálható, illetve minősíthető az a személy,
aki betegállományban, kórházban, adaptációs szabadságon van, végtagja begipszelt
illetve bekötözött. Az egészségi alkalmasságot kizáró okok: a normális élettani fejlődés
elmaradása. Az alkalmassági vizsgálatoknál férfiak esetében 168 cm és e feletti,
nők esetében 162 cm és e feletti testmagasság a megkövetelt.
Ez a rendőrtiszti fóiskola felvételi szabályzata de lehet hogy miskolcon vagy máshol ami nem egy diplomát adó iskola ott felvesznek.
Sajnos ott sem vesznek fel.
Amúgy helyszínelő csak úgy lehetsz ha előtt járőr leszel. Tudom,hogy az objektum-őr meg még azelőtt van,de szeretek ranglátrézgatni. Illetve szerettem volna.
Sajnos nincs sok ezer forintom minden vizsgálatra, hogy aztán még se vegyenek fel :S
Szerintem próbáld meg azért!!!Én is most csinálom.Nekem sincs nagyon pénzem rá, de végül is nem is kerül olyan sokba.Nőgyógyász ingyen van, háziorvos ingyen van, tüdőszűrő 920 Ft, hatósági bizonyítvány 3100+a postaköltség.Összesen kb. 4500 Ft.
Ennyit csak meg ér.Sok sikert!!!Ennyivel ne add fel!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!