Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mennyire kizáró ok? Van ez a...

Mennyire kizáró ok? Van ez a rendőrtoborzás.

Figyelt kérdés
Szóval 152cm-s lány vagyok, 19 éves, frissen érettségizett, értelmes is vagyok, jogsim, ECDL-m is van. A toborzásnál a magasság feltételt egyáltalán nem írták, viszont félek, hogy emiatt nem leszek alkalmas, A fizikai résznél mindenképpen tökéletes eredményt szeretnék elérni. Ha minden így sikerül ahogy leírtam akkor is alkalmatlannak találhatnak? (Helyszínelő szeretnék majd lenni végül, csak valahol el kell kezdeni mint pl objektum-őr).
2010. szept. 23. 18:13
1 2
 11/15 anonim válasza:

Egészségi alkalmassági vizsgálat: A rendvédelmi szervek egészségi alkalmassági

követelményei nem azonosak a polgári életben meghatározott követelményekkel. A

Rendőrtiszti Főiskolára csak egészségileg alkalmas személyek kerülhetnek felvételre,

akik a végzést követően megfelelnek a rendvédelmi szervek fokozott egészségi,

pszichikai és fizikai elvárásainak. Nem vizsgálható, illetve minősíthető az a személy,

aki betegállományban, kórházban, adaptációs szabadságon van, végtagja begipszelt

illetve bekötözött. Az egészségi alkalmasságot kizáró okok: a normális élettani fejlődés

elmaradása. Az alkalmassági vizsgálatoknál férfiak esetében 168 cm és e feletti,

nők esetében 162 cm és e feletti testmagasság a megkövetelt.

Ez a rendőrtiszti fóiskola felvételi szabályzata de lehet hogy miskolcon vagy máshol ami nem egy diplomát adó iskola ott felvesznek.

2010. szept. 26. 19:45
 12/15 A kérdező kommentje:

Sajnos ott sem vesznek fel.

Amúgy helyszínelő csak úgy lehetsz ha előtt járőr leszel. Tudom,hogy az objektum-őr meg még azelőtt van,de szeretek ranglátrézgatni. Illetve szerettem volna.

Sajnos nincs sok ezer forintom minden vizsgálatra, hogy aztán még se vegyenek fel :S

2010. szept. 28. 22:41
 13/15 anonim ***** válasza:

Szerintem próbáld meg azért!!!Én is most csinálom.Nekem sincs nagyon pénzem rá, de végül is nem is kerül olyan sokba.Nőgyógyász ingyen van, háziorvos ingyen van, tüdőszűrő 920 Ft, hatósági bizonyítvány 3100+a postaköltség.Összesen kb. 4500 Ft.

Ennyit csak meg ér.Sok sikert!!!Ennyivel ne add fel!!!!

2010. okt. 12. 08:25
 14/15 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem ennél több lenne, mert én nem a kórházi nődokihoz járok, ott a két vizsgálat 9ezer még, meg sport melltartó, meg kondibérlet ha formában akarok lenni, ennyit nem ér már meg hogy aztán még se vegyenek fel, de köszönöm a bíztatást :)
2010. okt. 18. 19:36
 15/15 anonim ***** válasza:
férfiaknál 170 nőknél 165
2011. febr. 16. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!