Mennyire kizáró ok? Van ez a rendőrtoborzás.
Figyelt kérdés
Szóval 152cm-s lány vagyok, 19 éves, frissen érettségizett, értelmes is vagyok, jogsim, ECDL-m is van. A toborzásnál a magasság feltételt egyáltalán nem írták, viszont félek, hogy emiatt nem leszek alkalmas, A fizikai résznél mindenképpen tökéletes eredményt szeretnék elérni. Ha minden így sikerül ahogy leírtam akkor is alkalmatlannak találhatnak? (Helyszínelő szeretnék majd lenni végül, csak valahol el kell kezdeni mint pl objektum-őr).2010. szept. 23. 18:13
1/15 anonim válasza:
"A toborzásnál a magasság feltételt egyáltalán nem írták,"
De írták.
2/15 A kérdező kommentje:
hol?
2010. szept. 23. 18:17
3/15 A kérdező kommentje:
A toborzósat még 1x megnéztem és tényleg nem írták sehol sem. De rendes választ szeretnék kapni, köszönöm.
2010. szept. 23. 18:24
4/15 anonim válasza:
Férfiaknál 160 az alsó határ, tehát te a nőkhöz simán beférsz.
5/15 anonim válasza:
A rendes évfolyamra szóló kizáró okok között ez szerepel.: "Nőknél 160 cm, férfiak esetében 165 cm-nél alacsonyabb a testmagasság" Szinte biztos hogy ugyanez vonatkozik erre keresztévfolyamra is.
6/15 anonim válasza:
Rendes választ kaptál, nem anyáztalak. És tényleg írták, csak én nem jegyeztem meg mivel eszembe nem jutna oda menni. Ha már mindenképp undorkeltő szakmát szeretnék inkább hullamosónak.
De én is úgy emlékszem a férfiaknál vagy 160 v 165 nőknél meg vagy 150 v 155. Lényeg hogy 10cm volt a két érték közt.
Ja és hogy hol? Hát a toborzón. Vagy te a tejfölös dobozon kerested?
7/15 anonim válasza:
"értelmes is vagyok"
Nekem nem ez jött le. :(
8/15 anonim válasza:
hát,ha helyszínelő akarsz lenni,ide hiába jelentkezel-objektum őrböl sose leszel az-ég és föld,más képzés,suli,stb.
Szóval nagy reményeket így ne táplálj,akkor menj 2 éves sulira,vagy feljebb
10/15 anonim válasza:
Nőknék 160 cm az alsó határ, ez tuti!!Aúgy egy Rszki-ban voltam nyílt napon, és ott láttam kb 155 cm-es lányokat is, attól függetlenül, hogy 160 a "határ"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!