Miért nincs rajta ügyszám?
Ma egy keddi rendőri igazoltatás, intézkedés ellen panaszt tettem a városi kapitányságon. Egy példányt kaptam. Most vettem észre, hogy nincs rajta ügyszám, de a végén utolsó lapon van pecsét ás a meghallgató rendőr aláírása.
Normális, hogy ügyszám nincs rajta? Miért nincs rajta?
Valami "id." számnak kellene rajta lenni.
"Ott kerdezd!"
Csak ennyiért menjek be holnap?
Már nem akarok ígyis tegnap du 14.45 kor odamentem, és azt mondta a tiszt, hogy megkér, hogy ma menjek már vissza, mert hamarabb el kell mennie mint 4 óra, mert az óvodába menni kell a gyerekért és nem fog beleféfni az időbe, ma menjek vissza du 13 óra, 14 óra körül hamarabb. Mondhattam volna, h nem érdekel, nem megyeek sehova míg fel nem veszik a jegyzőkönyvet, de mivel velem is lehet beszélni, beleeggyeztem. Voltam is, megcsinálta a jk-et, de a fent kérdezettek szerint, -miszerint nincs rajta ügyszám- emiatt, holnap már megint menjek vissza? Már szégyellek ilyen sokat menni, mert az mondják mindig így is, hogy miért jön ez mindig valami miatt?... Már az fbö-s biztonsági portásnő is mikor meglát, hogy megyek befele a rendőrkapitányságra mosolyog.
Emiatt mit fognak csinálni, h nincs ügyszám?
Írj rá egyet ha ennyire zavar.
Amúgy van ügyszám, mivel a rendszerben benn van. Csak a papírodra nem írták rá. Attól még elektronikusan megvan a szám, nyugodjál meg szépen Gyula.
De ha nem tudsz emiatt aludni, akkor sétálj be szépen és kérd meg a vpk-t, hogy keresse már meg neked az ügyszámot és írja rá neked a papírra mert enélkül nem teljes az életed.
És ha már ott vagy, kérd meg hogy anyád helyett is keverjen le neked egy istenes pofont.
Jó éjt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!