Milyen ötleted van a déli határ védelmére?
Kemény évek jönnek, hála a rejtőzködő krőzusoknak. Ma már hallottam a fejem felett elzúgó katonai gépeket. Viktor szerint a front gyorsabban közeledik, mint gondolnánk. Azért, mert nem is kelet felől jön. Engem piszkosul idegesít, hogy olasz NATO katonák Magyarországra jövetelét mondták, most meg már amerikaiakkal gyakorlatoznak a magyar huszárok. A Wehrmact már itt van, hogy elvegye a maradék szabadságunkat is!
Yankee go home!
Azzok mindig is itt voltak, amióta piacgazdasági felément az agyőhaza. Sok sikert a Magyar Ugart megvédeni egyedül, mint Horthynak és az öngyilkos miniszterelnök. Oroszoknak nem lehet jó pofizni úgyhogy ott él a világ egyik leggazdagabb embere.
Én fogok menni egy távoli Japán szigetre addigra.
#28: Érdekes, többezer évig ez nem volt gond.
Irányíthatnátok úgy, hogy a bacik oda essenek, ahol rossz emberek laknak....
Egy hozzászóló a rádióban azt javasolta, hogy az elkapott embercsempészek kapjanak 20 éves börtönt.
Igen jó ötletnek tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!