Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Milyen ötleted van a déli...

Milyen ötleted van a déli határ védelmére?

Figyelt kérdés
Erődödik a nyomás a déli határon, katonáinkat viszont át kell csoportosítani a keleti határrészre. A magyar kreatív nemzet, hátha van pár használható, ugyanakkor hatásos ötlet. Várom az ajánlásokat!

2022. júl. 4. 08:30
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Határvédelemmel tovább fog eszkalálódni a fegyveres csempészet. Az a mészárlás a szerb oldalon a bíróság nélküli konfliktus kezelése volt. Get ready, bűnözés goes brrr.
2022. júl. 5. 19:21
 22/31 A kérdező kommentje:
Én látok jót is abban, hogy a migránsok fegyvert vettek a kezükbe. Így van jogalap a likvidálásukra.
2022. júl. 6. 00:50
 23/31 anonim ***** válasza:
War on drug is jó sikerült az amcsiknál. Lehet likvidalni. Olaj a tűzre. Micsoda évek lesznek ott.
2022. júl. 6. 12:22
 24/31 A kérdező kommentje:

Kemény évek jönnek, hála a rejtőzködő krőzusoknak. Ma már hallottam a fejem felett elzúgó katonai gépeket. Viktor szerint a front gyorsabban közeledik, mint gondolnánk. Azért, mert nem is kelet felől jön. Engem piszkosul idegesít, hogy olasz NATO katonák Magyarországra jövetelét mondták, most meg már amerikaiakkal gyakorlatoznak a magyar huszárok. A Wehrmact már itt van, hogy elvegye a maradék szabadságunkat is!

Yankee go home!

2022. júl. 8. 03:39
 25/31 anonim ***** válasza:

Azzok mindig is itt voltak, amióta piacgazdasági felément az agyőhaza. Sok sikert a Magyar Ugart megvédeni egyedül, mint Horthynak és az öngyilkos miniszterelnök. Oroszoknak nem lehet jó pofizni úgyhogy ott él a világ egyik leggazdagabb embere.

Én fogok menni egy távoli Japán szigetre addigra.

2022. júl. 9. 13:03
 26/31 A kérdező kommentje:
#1: 'Szeretem' az ilyen lelkes, optimista embereket, kár, hogy nincs egy ötletük sem az ügy előremozdítására. Legalább a lakásukat/házukat felajánlhatnák a bevándorlók befogadására...
2022. júl. 10. 08:06
 27/31 A kérdező kommentje:
#25: "távoli Japán sziget"... Jó ötlet. Van még ott hely?
2022. júl. 10. 08:11
 28/31 anonim ***** válasza:
#26 bocs, fontosabb dolgokon dolgozom. Pl azon, hogyan ne jussanak át a sztratoszférán az űrbaktériumok amik naponta millíós számmal támadják kicsiny bolygónkat. Úgyhogy köszönd inkább meg a munkánkat ahelyett, hogy itt fumigálod a megállapításaimat!
2022. júl. 10. 11:00
 29/31 A kérdező kommentje:

#28: Érdekes, többezer évig ez nem volt gond.

Irányíthatnátok úgy, hogy a bacik oda essenek, ahol rossz emberek laknak....

2022. júl. 10. 16:48
 30/31 A kérdező kommentje:

Egy hozzászóló a rádióban azt javasolta, hogy az elkapott embercsempészek kapjanak 20 éves börtönt.

Igen jó ötletnek tartom.

2022. júl. 20. 19:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!