Arra gondoltam, hogy ások egy alagutat a magyar-szlovák határ alá. Sikerülni fog?
Figyelt kérdés
Milyen eszközök fognak hozzá kelleni? Mit mondjak ha rajtakapnak a rendőrök. Én nem akarok börtönbe menni, csak Szlovákiába. Csak normális válaszokat kérnék!2021. jan. 11. 19:42
3/16 anonim válasza:
Hmm, normális válasz erre, lássuk...
Ne áss.
4/16 anonim válasza:
Igyekezz, mert erős fagyok jönnek.
5/16 anonim válasza:
Felesleges. Most is csak az nem jut át , aki nem akar.
6/16 Koplárovics Béci válasza:
Azért ha Lábatlan és Karva közé ásnád, akkor mélyen áss!
7/16 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy hamarabb átjutsz ásás nélkül :)
8/16 anonim válasza:
Ha mindenképp ásni akarsz, akkor gyere ásd fel a kertemet!:)
Ha azért ásnál, mert hírnevet akarsz, akkor egy egészen kis "alagúttal" is bekerülhetsz a sajtóba, de csak akkor, ha a déli országhatár alatt ásol, és beadod hogy ez menekült-alagút.
Ezen kívül sok értelmét nem látnám.
9/16 anonim válasza:
Hülyeséget beszélsz, úgysem tudod kivitelezni. Normális választ adtam nemigaz?!
10/16 anonim válasza:
Az attól függ. Ha keresztbe akarsz alagutat a magyar-szlovák határ alá az még talán kivitelezhető. Ha hosszában az már nem biztos, hogy sikerülni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!