Újra emelkedő tendenciát mutat a bűncselekmények száma?
"mert a nyomozók olyan ügyek, emberek után kajtatnak akiknek semmi közük a bűnözéshez"
4 -es. Marhaságot beszélsz. Persze majd olyan embert b@sztatnának, akiknek nincs közük bűnözéshez. Azért ennyire nem hülyék a rendőrök. Másrészt olvasni szoktam itt a kommenteket, te meg vagy ezzel a Szegedddel, meg a zaklatási témával huzatva. Ugye te teszed fel itt az összes Szegedi, zaklatási, verekedéses kérdést? Már megismerlek.
Az az igazság, hogy ennek az intenzív áremelkedéseknek nem lesz jó vége.
Utálom a bűnözőket, akik betörni járnak, hozzám be sem tudnának jönni, mert a kutyák egy az egybe leszednék a ruhát róla. Másrészt meg sajnálom, akik ilyesmihez folyamodnak, a kormány hibája is ez, nem stadionokat, luxusszállókat kellene építeni, és Lólő meg a többi zsebében landolni a milliárdoknak, inkább a szegény családoknak kellene több támogatást adni. Nem halna éhen Lölő, ha mellőzné amit ő is csinál, a fizetéséből megélne nagyon is jól.
Jó hát én könnyen beszélek, mert nyugdíjas vagyok, javítsatok ki, ha tévedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!