Van itt olyan, aki az emelkedő Covid-esetszámok miatt visszahozna valamilyen korlátozó intézkedést, oltástól függetlenül?
Tehát hogy az mindenkire érvényes lenne. Mondjuk a kötelező maszkviselést, vagy boltzárat, vagy a kijárási korlátozást?
Én az oltás mellett vagyok, ha valaki nem kaphatja meg allergia vagy egyéb okok miatt, az más, de egyébként aki tudja, oltassa be magát. Egyéb korlátozást én nem vezetnék be, nem is indokolja semmi. Ha tíz évig ilyen számok lennének, akkor tíz évig kéne bezárkóznunk?
3-as. Zárt térben előbb-utóbb el lehet képzelni, de kintre minek?
Akkora lezárást, mint tavaly meg idén tavasszal volt semmi esetre nem kellene alkalmazni.
Tömegközlekedésen és boltokban a maszkot visszahoznám, többet nem.
Itt nem igaz az az érv sem, hogy aki aggódik, az viselje. Mert a maszk főként kollektívan tud védeni, mindenkit attól, hogy ő ne fertőzzön másokat és kisebb részt csak az ellen, hogy ő ne fertőződjön.
1
Épp ma hallottam a hírekben a legfrissebb a vakcinák beadatására buzdító szlogent:"Aki nem oltat az az életét kockáztatja."
Ezért szerintem nem fogják az oltatlanokat korlátozni.Hanem megadják a végtisztességet és hagynak bennünket békében elmenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!