Mi tortenek a kihallgatason?
Figyelt kérdés
Ma postas hozott egy tertivevenyes levelet, be vagyok hivva tanu kihallgatasra a rend oreihez. Meg ilyenbe sem volt reszem. Mi fog tortenni? Nekem kell beszelnem reszletesen, hogy azon a napon mikor valami tortent mivel toltottem a napjaim, hol jartam mit csinaltam, vagy majd a rendor kerdez es arra kell felelni? Meg bilincselnek? Lattam filmben hogy a tanut is megbilincseltek mig nem mondta el az igazat, nem hogy a bunozot.2022. máj. 13. 22:36
11/23 anonim válasza:
"Meg különben is miért csinál úgy, mintha ez lenne az első kihallgatása?"
Mert debil.
12/23 A kérdező kommentje:
Ki az a Levike? Ugy vettem eszre, hogy rolam hiszik azt, de nem ugy hivnak. Kulonben is no vagyok.
2022. máj. 14. 12:21
13/23 anonim válasza:
Ugyan Levike, nem kell tagadni.
14/23 anonim válasza:
10-es. Honnan tudod, hogy Levike nincs börtönben, és ha tegyük fel nincs, akkor nyár körűl vonul be? Te is olyan látnok debil vagy mint Levike? Birom az ilyen okosokat.
15/23 A kérdező kommentje:
Most mar tudom ki a Levike. Egy regisztalo tag. Irt nekem priviben, hogy o itt nem valaszol, mert elege van a trollokbol, inkabb priviben ir es azt irta, hogy ha megyek tanukihallgatasra, kerjek jegyzokonyvmasolatot,de vigyek illetekbelyeget, mert 100 forint oldalankent. Persze, hogy kerek, de azt nehezen hiszem el, hogy fizetni kell, ha a rolam keszult jegyzokonyvbol kerek masolatot. Valoban igy van vagy kamuzott?
2022. máj. 14. 19:44
16/23 anonim válasza:
10-es. Továbbra sem válaszolsz? Honnan tudod, hogy Levike nincs börtönben? És, ha nincs, honnan tudod, hogy nyár körül vonul be?
Te is olyan zavaros látnok vagy mint Levike?
17/23 A kérdező kommentje:
Az a Levike, aki irt, az biztos, hogy nincs bortonbe, mert ott nincs internet.
2022. máj. 14. 19:56
18/23 A kérdező kommentje:
Mennyi ideig tart a kihallgatas? Gondolom nem en vagyok az egyetlen, hanem meg rajtam kivul lehet van 20 kuncsaftja a rendornek.
2022. máj. 14. 20:53
19/23 anonim válasza:
#16 Onnan lehet tudni, hogy nincs börtönben Levike, hogy az itteni kérdező Levike, akárhogy is tagadja.
13-as voltam.
20/23 anonim válasza:
#16 látom levike több felhasználóról tolod minimum. Visszakeresheti itt bárki, leírtad mikor lesz a máosdfokú ülés amire nyilvánost kértèl de nem mész el. (Micsoda egy intelligenciára vall)
Azt követően vonulsz befele. Ez nyáron lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!