Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A börtönben miért adnak kevés...

A börtönben miért adnak kevés kaját?

Figyelt kérdés

40 napot voltam bent szabálysértési pénzbirság miatt, ezalatt azt vettem észre, hogy nagyon kicsi kaja amit adnak. Reggel adnak 40 dkg kenyeret, azt egész napra. Reggelire egy briós, ebédre leves, második, de nagyon kevés adag. Vacsorára pedig volt, hogy csak egy szelet párizsit adtak, azt edd meg kenyérrel, vagy kolbászból csak egy 5 cm hosszút, vagy egy darab kis szalonnát. Azzal amennyit a börtön adott, azzal jól lakni nem lehet, épp csak arra vigyáznak, annyit adnak, hogy éhen ne haljon a fogvatartott. Micsoda dolog ez, emberek azok is. Miért adnak ennyire keveset, miért nem lehet egy normális adagot adni az embernek?

Aki volt börtönben, mit tapasztalt?.

2022. máj. 13. 18:11
1 2
 11/17 árokpart ***** válasza:
100%
Te nem börtönben voltál, ha az épületet nézzük akkor ott, de nem börtönös fokozatban voltál, hanem pénzbírságos szabálysértési elzárást töltöttél civil emberként. Ez még a fogház fokozat közül is a legenyhébb.
2022. máj. 13. 20:38
 12/17 A kérdező kommentje:
Dehogynem járt a nyugdíj, nem bűnözés miatt voltam ben, hanem elzárásosként szabálysértés meg nem fizetése miatt. Semmit nem vettek el tőlem, mert rendesek voltak a többiek. Mi kis öregek, 3-an voltunk egy cellában mind elzárásosak és mind magyarok. Nálunk összetartás és nyugalom volt.
2022. máj. 13. 20:39
 13/17 árokpart ***** válasza:
100%
Kérdező! Pontosan ezt írom egyszerű civil emberként voltatok bent, akiknek nem korlátozzák a beküldött csomagmennyiséget, ezért kevesebb a fejadag mint az elítélteknek.
2022. máj. 13. 20:42
 14/17 árokpart ***** válasza:
100%
Az a nagy helyzet, hogy a Büntetés Végrehajtás ahogyan lehetséges el akarja kerülni minden áron, hogy bárki a pénzbírság helyett inkább az elzárást válassza. Próbálják úgymond demonstrálni, hogy az elzárás sem "buli" és ne érje meg senkinek inkább ezt választani, mert korábban rengeteg hajléktalan, nehéz sorsú ember ezt a lehetőséget életvitelszerűen kihasználta főképpen az ősztől a téli időszak végéig.
2022. máj. 13. 20:46
 15/17 anonim ***** válasza:

Árokpart sokszor megmondtam már neked hogy hülyeségeket ne reklámozz itt. Akit becsuktak életében az rendvédelmi szervben vagy igazságügyi szervben sosem fog dolgozni. Oda. Nem csak tiszta erkölcsi kell hanem át is világítanak, környezettanulmányt folytatnak.

A kérdezőnek meg elmondom hogy nagyon helyi sajátosság. Egy az általam látott bv.ben igencsak elvoltak a rabok az étellel. Csakcsak nem 60ről 90kilósra híztak egy év alatt nagyrészt izomban.

2022. máj. 13. 23:52
 16/17 anonim válasza:
Tényleg nagyon kevés :( de én azt nem tudom hogy miért 🤷‍♀️
2022. máj. 14. 21:42
 17/17 anonim ***** válasza:
Annyit se adnék.
2022. jún. 10. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!