Ha már egy rendőrségi idézés ki van nyomtatva, de nincs nálam, lehet új időpontot kérni?
Figyelt kérdés
Telefonon idéztek, én ragaszkodtam a papír idézéshez is, mára meg is volt beszélve, hogy bemegyek érte, két példányt lehoz a nyomozó, aláírom, egyik az enyém. Du.3/4 4 -re bementem, és addigra úgy eltűntek onnan mint a pinty. 15.40-kor már egy nyomozö sem dolgozott, holott 16 óráig van a munkaidő. Mondtam a portásnak, hogy kerítsen valakit, aki ideadja az idézést, erre azt mondta, hogy ő honnan kerítsen, amikor senki nincs már bent. Potyára bementem. Holnap megint szóbabozom, viszont már másik időpontot kérek. Ezt megtehetem?2022. máj. 5. 20:30
11/20 anonim válasza:
Ez így igaz. Ettől miért hülye a nyomozó? Te vagy kriminális
12/20 anonim válasza:
Te fostos. Egy idézést átvenni is ügyvéd kell neked te szerencsétlenség.
13/20 A kérdező kommentje:
Mivel nem vagyok normális így igen arra is ügyvéd kell, hogy velem jöjjön.
2022. máj. 6. 20:22
14/20 anonim válasza:
Takarózol itt az elmeorvossal aki leírta hogy semmi bajod nincsen. Te csak simá.mn vagy hülye levike
15/20 A kérdező kommentje:
Egyébként 10 perc alatt végzünk. Én nem tanúykodok semmibe. Kezdem unni ezt a Debreceni Rendőrkapitányságot. Azt mondta a nyomozó, ha nem jó az időpont éppenséggel át lehet későbbi napra tolni a kihallgatást, de ne változtassak minden nap. Azt mondta, hogy postán küld egyet, arra menjek el. Biztos nem egy fegyveres rablás miatt nyomoznak. Úgyhogy olyan nagy baj nincs, pláne, ha el lehet tolni a kihallgatást. Főleg tanúként hallgatnak ki, nincs mitől félnem. Eldöntöttem, hogy szépen kijelentem, hogy indokolás nélkül megtagadom a tanúvallomást, nem tanúskodom. Adjon rendbírságot, kifizetem.
2022. máj. 7. 12:33
16/20 anonim válasza:
Komolyan, inkább kifizetsz 20 000-1 000 000 forintot, mintsem azt mondd, hogy sajnálom, de nem láttam semmit?
Tudom, ez már hamis tanúzás, de akkor is, tényleg ennyire elmentek neked ottonról?
17/20 A kérdező kommentje:
Kifizetem csak hagyjanak békén. Van miből mert apám eladta Hajdúsámsonba a hàzát, mert az èlettársához ment lakni, és ha kimegyek Sámsonba hozzá, Debrecentől 20 km., akkor ad pénzt, hogy kifizessem, ugyanis ő is olyan hülye mint én.
De megnyugtatlak. Nálam is van még hülyébb ember, pl mennek bulizni, a villamoson egymás után egycüvegből isszák a piát, hót részegek, mire a villamosról leszállnak addigra megisszák és ahogy leszálltak a villamosról,nem a szemetesbe dobják az üveget, hanem még a megállóban földhözvágták, széttörték. A multkor láttam ilyet.
2022. máj. 7. 12:56
18/20 anonim válasza:
Nem semmi. Jól van, add az államnak a pénzed akkor.
19/20 anonim válasza:
Jólvan levike csináld csak te ökör :) csak azért elmennék oda dolgozni hogy téged boldogíthassalak
20/20 A kérdező kommentje:
Képes lennél otthagyni a Békéscsabai Járási Ügyészséget? 400 ezer helyett, 200 ezret szeretnél keresni? Akkor te lennél egy nagy ökör, mert én fordítva csinàlnám. A 200 fizus helyről mennék a 400 fizut fizető melóhelyre. Csak nem én vagyok egyedűl hülye, mev a piásüveget tördelő fiatalok, hanem itt van az előző válaszoló bizonyította, hogy az. Képes lenne ügyészi munkakörből rendőrségi nyomozónak menni, csak énmiattam.
2022. máj. 7. 15:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!