Adnak papír idézést?
Figyelt kérdés
Tegnap telón hívott egy pacák, hogy tanúkihallgatásra be kéne menni a Szegedi rendőrségre, telefonon idézett. Ha felhívom ezt az embert, akkor ha azt mondom, hogy papíron is szeretném kérni, írják meg, bemegyek érte, adnak, vagy az lesz, hogy telefonon idéztek, papíralapon már nincs lehetőség, hogy adjanak?2022. máj. 4. 14:54
11/17 anonim válasza:
Nincs is olyan rendőr a szegedi rk-n, most buktál le!
12/17 A kérdező kommentje:
Nem is mondtam én barátom, hogy van olyan rendőr egy szóval sem, hanem hogy ilyen nevű rendőrt mondtak, hogy ez fogja ideadni.
2022. máj. 4. 19:40
13/17 anonim válasza:
Zaklató, nálam kezded kihúzni a gyufát mostmár
14/17 anonim válasza:
Ez nem én vagyok, ez a Levike vagy Gyuluska!
Az írása elárulja!
Nekem próbálja kiadni magát!
Üdv:
A valódi szegedi zaklatós!
15/17 A kérdező kommentje:
Ha rám akarnak húzni valamit a rendőrök és csak ürügy, hogy tanúkihallgatás lesz, mennyire gyakori ma, hogy ha nem vallja az ember magát bűnösnek, akkor veréssel fenyegetik, esetleg arcul csapjàk vagy megverik?
2022. máj. 4. 21:34
16/17 anonim válasza:
Szinte minden kihallgatás így zajlik!
17/17 A kérdező kommentje:
Amkkor tele lenne a média, hogy rendőrök tucatjait rúgnák ki minden nap. A médiában is feltűnne.
2022. máj. 4. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!